Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na leasing Novi natječaj za nabavu, na prvi se nitko nije javio

Vodovod daje 16 milijuna kn za 49 vozila i strojeva

08.03.2013., Zagreb  -  U Aleji seljacke bune stanovnici jos uvijek nemaju vodu.  U toj ulici su sprovedene  cijevi sa vodom ali i dalje voda nije spojena na kuce, pa  tako ponedjeljkom, srijedom i petkom cisterna prolazi ulicom i dovozi pitku vodu stanov
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
13.01.2015.
u 09:30

Nabavit će se najviše terenskih vozila, čak 12, te 13 lakih dostavnih vozila. Vozila će se, po ugovoru, koristiti šest godina

Nakon što na prvi raspisani natječaj krajem prošle godine nije pristigla nijedna ponuda za nabavu novih vozila i strojeva za Vodoopskrbu i odvodnju, natječaj će biti ponovljen.

Procijenjena vrijednost iznosi 16 milijuna kuna, a otvoreni postupak javne nabave namijenjen je nabavi 49 vozila na leasing koje bi djelatnici Vodoopskrbe i odvodnje koristili šest godina.

– Planirana je nabava dvije autocisterne za prijevoz pitke vode, četiri furgon vozila s odvojenim prostorom, dva furgon teretna vozila, dva teretna vozila, kamion sandučar s dvostrukom kabinom i kranskom dizalicom, tri kombi vozila, tri kamioneta s dvostrukom kabinom i sandukom, lako teretno vozilo, šest specijalnih kombiniranih vozila za usisavanje i ispiranje – poručili su iz Vodoopskrbe i odvodnje. Kako su naglasili, natječajem će se nabaviti najviše terenskih vozila, njih čak dvanaest, dok je u planu i nabava trinaest lakih dostavnih vozila.

– Strojevi i vozila ne bi bili u vlasništvu Vodoopskrbe i odvodnje – poručili su iz spomenute tvrtke.

Komentara 1

Avatar maxist
maxist
10:07 14.01.2015.

sa cijenama vode kao u pustinji ali i svih komunalnih usluga pa prirez najveći zemlji komotno mogu kupiti 50 Mercedesa S klase za odvoz smeća ........to je izum herr Bandića..........("sve bu jeftinije"!!?? )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije