Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Vodič kroz vikend – kamo s najmlađima u subotu i nedjelju

Snimanje filma za osnovnoškolce u Španskom, stripovi i ilustracije svake subote u galeriji i biblioteci “Svijet stripa”...
02. ožujka 2012. u 18:00 1 komentara 37 prikaza
Skola Koprivnica
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL

Sinkronizirana priča o usamljenom kameleonu koji putuje po prostranstvu pustinje Mojave na Cinestarovu je rasporedu u subotu 3. ožujka te u nedjelju 4. ožujka. Rango je oduvijek želio biti glumac i igrati velikog heroja, a dolaskom u grad na zapadu pronašao je publiku koja heroja uistinu i treba. Crtani film počinje u subotu i nedjelju u 11 sati, a cijena je ulaznice 25 kuna.

Predstava pod nazivom “Boje duge” za djecu od 1 do 7 godina održat će se u nedjelju 4. ožujka u Dječjem kazalištu Dubrava, Cerska 1. Cijena je ulaznice 25 kuna, a predstava počinje u 18 sati.

“Početna filmska radionica za djecu” naziv je besplatne radionice Blank Inkubatora koja će se prvi put održat 3. ožujka na Trgu Ivana Kukuljevića 1a u Španskom. Namijenjena je učenicima od 5. do 8. razreda koji se prvi put susreću s okruženjem u kojem se radi film, a na kraju radionice, koja će se mjesec dana održavati svake subote od 12 do 14.30, napravit će se najmanje jedan zajednički film. Za sudjelovanje se važno prethodno prijaviti na blankzg.hr@gmail.com te pojaviti na prvom terminu.

U galeriji i biblioteci “Svijet stripa” u Kačićevoj 6a održat će se besplatna radionica izrade stripa i ilustracija. Radionici mogu pristupiti djeca od 7 do 11 godina, a ona će se, osim ove subote 3. ožujka, održavati svaki vikend do kraja školske godine, od 11 do 13 sati. Nakon višemjesečnog rada, pripremit će se i izložba radova polaznika u galerijskom prostoru te uz otvorenje izložbe predstaviti i prvo izdanje radioničkog fanzina u kojem će neki od najboljih radova biti objavljeni.

 

ŠTO JE SVE SNIMILA 'BUBA'
'Ante je rekao da kada ovo prođe sigurno imaš 500.000 kn, a ovo ti šalje da imaš za Uskrs'
Renault Zoe
U POTRAZI
Od Samobora do Ivanić Grada: Kako smo tražili najbolje jagode?
  • Vito:

    Vodič kroz vikend – kamo s najmlađima u subotu i nedjelju Ovisno što su im bili roditelji u vrijeme agresije na Hrvatsku... Jesu li nas napadali ili su nas branili... Ako su napadali Hrvatsku, ima puno polja na kojima mogu ... prikaži još!ogu iči igrati nogomet ili \"graničara\", lovice i slične igre na otvorenom.. Ako su branili Hrvatsku, onda mogu ići u muzeje, kino, kazalište, radionice, igraonice....