Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabava

Vodič kroz vikend – kamo s najmlađima u subotu i nedjelju

Skola Koprivnica
Marijan Sušenj/PIXSELL
Autor
Mateja Šobak/VLM
02.03.2012.
u 18:00

Snimanje filma za osnovnoškolce u Španskom, stripovi i ilustracije svake subote u galeriji i biblioteci “Svijet stripa”...

Sinkronizirana priča o usamljenom kameleonu koji putuje po prostranstvu pustinje Mojave na Cinestarovu je rasporedu u subotu 3. ožujka te u nedjelju 4. ožujka. Rango je oduvijek želio biti glumac i igrati velikog heroja, a dolaskom u grad na zapadu pronašao je publiku koja heroja uistinu i treba. Crtani film počinje u subotu i nedjelju u 11 sati, a cijena je ulaznice 25 kuna.

Predstava pod nazivom “Boje duge” za djecu od 1 do 7 godina održat će se u nedjelju 4. ožujka u Dječjem kazalištu Dubrava, Cerska 1. Cijena je ulaznice 25 kuna, a predstava počinje u 18 sati.

“Početna filmska radionica za djecu” naziv je besplatne radionice Blank Inkubatora koja će se prvi put održat 3. ožujka na Trgu Ivana Kukuljevića 1a u Španskom. Namijenjena je učenicima od 5. do 8. razreda koji se prvi put susreću s okruženjem u kojem se radi film, a na kraju radionice, koja će se mjesec dana održavati svake subote od 12 do 14.30, napravit će se najmanje jedan zajednički film. Za sudjelovanje se važno prethodno prijaviti na blankzg.hr@gmail.com te pojaviti na prvom terminu.

U galeriji i biblioteci “Svijet stripa” u Kačićevoj 6a održat će se besplatna radionica izrade stripa i ilustracija. Radionici mogu pristupiti djeca od 7 do 11 godina, a ona će se, osim ove subote 3. ožujka, održavati svaki vikend do kraja školske godine, od 11 do 13 sati. Nakon višemjesečnog rada, pripremit će se i izložba radova polaznika u galerijskom prostoru te uz otvorenje izložbe predstaviti i prvo izdanje radioničkog fanzina u kojem će neki od najboljih radova biti objavljeni.

 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
Vito
06:28 03.03.2012.

Vodič kroz vikend – kamo s najmlađima u subotu i nedjelju Ovisno što su im bili roditelji u vrijeme agresije na Hrvatsku... Jesu li nas napadali ili su nas branili... Ako su napadali Hrvatsku, ima puno polja na kojima moguogu iči igrati nogomet ili \"graničara\", lovice i slične igre na otvorenom.. Ako su branili Hrvatsku, onda mogu ići u muzeje, kino, kazalište, radionice, igraonice....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije