Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova baza

Vlastitim uspomenama popunite fundus virtualnog kvartovskog muzeja

Zagreb: Kristian Struki?, voditelj projekta Zagreba?ki kvartovi
Privatni arhiv/POSEBNA PONUDA
07.05.2023.
u 16:32

Svratite u subotu, 13. svibnja, od 10 do 14 sati u prostor "Nove baze" na Novoj cesti 66 i pomozite u nadogradnji “Virtualnog fundusa Muzeja susjedstva Trešnjevka”

Imate li stare kvartovske uspomene s Trešnjevke kao što su fotografije iz školskih klupa ili pak s igre u nekom od kvartovskih parkova ili radnog mjesta u nekoj od trešnjevačkih tvornica, kafića ili dućana? Ili pak još čuvate par starih cipela iz Šimeckog, Končareve uređaje ili haljinu iz Vesne i ne želite da padne u zaborav?

Donesite ih u subotu, 13. svibnja, od 10 do 14 sati u prostor "Nove baze" na Novoj cesti 66 i pomozite u nadogradnji kvartovskog virtualnog muzeja. Svaka donacija na licu mjesta će se digitalizirati te odmah vratiti, a dodatne infomacije možete pronaći na službenim stranicama Muzeja susjedstva Trešnjevka

Za dizajn su zaduženi Neva Zidić, Hrvoje Živčić i Zoran Đukić, a projekt “Virtualni fundus Muzeja susjedstva Trešnjevka” financijski podržava Gradski ured za kulturu, međugradsku i međunarodnu suradnju i civilno društvo Grada Zagreba. Godišnji program BAZE podržava Zaklada “Kultura nova”.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije