Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se najbolji ponuđač

Vlada objavila: Prijavi se na natječaj za najam državnih stanova u Zagrebu već od 242 kuna mjesečno

Stanovi
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
21.11.2015.
u 18:19

Rok za podnošenje prijava je 16. prosinac, a najbolji ponuđači sklapat će ugovore za najam stana na rok od pet godina nakon čega se ugovor o najmu može produžiti po uvjetima naznačenim u natječaju.

Državni ured za upravljanje državnom imovinom objavio je natječaj za prikupljanje ponuda za najam stanova u Zagrebu koji su u vlasništvu Republike Hrvatske. 

Rok za podnošenje prijava je 16. prosinac, a najbolji ponuđači sklapat će ugovore za najam stana na rok od pet godina nakon čega se ugovor o najmu može produžiti po uvjetima naznačenim u natječaju. 

Na stranicama Državnog ureda za upravljanje državnom imovinom objavljena je tablica s popisom stanova, kvadraturom, adresom i minimalnim početnim iznosom najma. Stanovi u ponudi su na različitim adresama i kvartovima, a veličine stanova kreću se od 16 kvadrata, čija je početna minimalna cijena mjesečnog najma 242 kune do 76 kvadrata čija je početna minimalna cijena mjesečnog najma 1154 kune. 

Detalje natječaja možete pronaći na stranicama spomenutog Državnog ureda. 

>>Navala na najam POS-ovih kvadrata. Budući stanari: Koliko će nas koštati grijanje, ima li parkinga?

Komentara 7

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:08 21.11.2015.

Ha, ha. Stan od 16 kvadrata za 252 kune mjesečno. Pa to nije stan, nego kokošinjac. Nema fasade, parketa, žbuke, a namještaj mu je takav da ga ni na Hreliću najjači cigo preprodavač ne bi uspio utopiti najzadnjem luzeru nakonn pola litre popijene brlje, od koje oslijepiš odmah. Prije nekoliko mjeseci, taj dvorac od stana bio je u ponudi, a svi koji su tamo bili, ostali su trajno hendikepirani u predjelu mozga koji i najmanje implicira na nešto u vezi sa stanom. Lijepo je raditi ponudu, ali brate novinaru, ne ide to tako. Realna cijena je realna, ali glupost, na ovakav način, nema smisla.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
20:20 21.11.2015.

Pardon, 242 kune.

CA
Cafa
20:25 21.11.2015.

Linda, bilo bi dobro da se malo raspitaš. Možda da odeš na tu aukciju pa da naučiš nešto o tome kako svijet funkcionira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije