Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Više od 50.000 navijača pozdravilo srebrne 'kauboje'

01.02.2009.
u 22:24

Ionako nabrijani navijači, potpuno su otkačili kada su na pozornicu stigli drugi najbolji na svijetu - naši kauboji. Navijačima nije smetalo to što su ih na -1 čekali više od sat vremena da im se poklone na velikom uspjehu.

Najpublika na svijetu
Kao da je morska vila, sve je moje snove ostvarila - uglas je zajedno s igračima pjevalo 30.000 navijača na Trgu bana Jelačića. Usprkos tome što im vila nije ostvarila najveći san, onaj o naslovu svjetskih prvaka, navijači su na Trgu stvorili fantastičnu atmosferu te na kraju, skandirajući i s rukama u zraku, pozdravili veliki uspjeh naših rukometaša.

Prvi se navijačima obratio kapetan Pero Metličić.
– Hvala vam na svemu, najbolja ste publika na svijetu. Nemojte biti tužni, jer dali smo sve od sebe. Sve vas jako volimo – poručio je Metličić.

Nakon Morske vile, igrači su zapjevali i jednu zagrebačku stvar, hit Novih fosila - Za dobra stara vremena. Poneseni pjesmom i skandiranjem publike, srebrni rukometaši pobacali su svoje kaubojske šešire u publiku.

Ban noćima nije spavao
Nakon toga oprostili su se od navijača, te su otišli na zasluženu feštu, iće i piće, u poznati zagrebački restoran Lido na Jarunskom jezeru.

Nitko im to nije zamjerio, jer od deset utakmica izgubili su samo jednu.

– Nema veze, mi ih volimo kao da su prvaci – rekao je Alen Kriški, koji je sa svojom ekipom na zagrebački trg došao iz Karlovca.

Potpuno prožet emocijama bio je Splićanin Marijan Ban, čija je ljubavna pjesma osvojila sve navijače, usprkos tome što nema nikakvih nacionalnih konotacija u sebi.

– Drago mi je što su rukometaši i navijači prepoznali moju pjesmu, koja je postala čak i zaštitni znak naših rukometaša na ovom SP-u.

Godi mi to, ali zbog toga bremena noćima ne spavam – rekao je Ban.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije