Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kustošijanska

“Više ne možemo autima u dvorišta ni autobusi se mimoilaziti”

kustošija
Boris Šćitar/PIXSELL
29.09.2010.
u 17:31

Mijo Bezer poručio je kako je sve napravljeno prema Zakonu o javnim cestama, no stanari i dalje negoduju zbog radova na ulici.

– Nogostup je previsok. Mi autima više ne možemo ući u svoja dvorišta, a kolnik je sužen za metar. ZET-ovi autobusi više se ne mogu mimoilaziti na Kustošijanskoj koja je prije radova bila široka sedam metara – objašnjavao je Dragutin Pleteš, stanar Kustošijanske ulice o kojoj se u utorak raspravljalo i na izvanrednoj sjednici Vijeća gradske četvrti Črnomerec.

Pleteš se, kaže, zbog nepravilnosti u obnavljanju ulice obraćao i ministarstvima, poglavarstvu, građevinskoj inspekciji. No, kako kaže, bez odgovora. Njegov susjed Željko Šimec također ne shvaća zašto im je ulica smanjena zbog čega su stanari već i prosvjedovali. Međutim, Mijo Bezer, zadužen za javne prometnice u gradskom Uredu za promet, poručio je kako se u Kustošijanskoj radilo po propisima.

– Sve je napravljeno prema Zakonu o javnim cestama. Cesta mora biti široka šest metara kako bismo dobili veću sigurnost pješaka i biciklista koji su dobili svoju stazu – poručio je Bezer i najavio da će na sporno gradilište doći gradonačelnik.

Komentara 8

KU
kustošija
22:43 30.09.2010.

nesposobni projektanti,nisu ni vidli ulicu a projektiraju,dva autobusa se nemogu mimoilaziti,građevinci naprave pa ruše pa naprave pa ruše,katastrofa

KU
kustošija
22:45 30.09.2010.

od tak široke ceste napravili su biciklističku cestu,ko to kontrolira,šest metara,idioti skupa sa strankama na vlasti koji su to velikodušno sa našim novcima osigurale

KU
kustošija
22:50 30.09.2010.

ko je taj mijo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije