Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIKLJUČITE SE

Virtualna potraga za najljepšom pisanicom

Pisanice
Foto: Thinkstock
1/5
03.04.2020.
u 10:12

Pravila su jednostavna: prvih pet pisanica s najviše lajkova ide u finale, kreativna komisija će zatim bodovanjem izabrati najljepšu, objasnili su iz TZ grada Sveti Ivan Zelina.

Crtati, lijepiti, heklati, štrikati, bojati i sve ostalo što padne čovjeku na pamet da može napraviti na kokošjem, drvenom ili pak plastičnom jajetu. Nije zapravo ni važan materijal jer pravila nema. Samo pustiti mašti na volju, fotografirati svoju pisanicu i poslati Turističkoj zajednici grada Sveti Ivan Zelina. Oni, naime, su svoju potragu za najljepšom pisanicom preselili u virtualan svijet gdje su svi dobrodošli, a najkreativnija se nagrađuje bonom u vrijednosti od 300 kuna.

"Bilo da visi na grančici ili leži tvrdo kuhano u košarici, nema pravila. To je zabava za cijelu obitelj, a ni ne mora se izlaziti iz doma", pozivaju iz organizatori iz Turističke zajednice zajedno s Udrugom „Srce“ da im šaljete svoje rukotvorine putem elektronske pošte tgz@zelina.hr. Natjecanje je otvoreno do 13. travnja, a svaki sudionik može poslati najviše tri pisanice.

"Pravila su jednostavna: prvih pet pisanica s najviše lajkova ide u finale, kreativna komisija će zatim bodovanjem izabrati najljepšu", objasnili su iz TZ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije