Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Veliko srce'

Vinarija Kratuhaker podržava djecu sa srčanim bolestima

Vinarija Krauthaker buteljirat će vino Veliko srce (1)
Foto: PR
1/5
29.06.2013.
u 11:59

U sklopu promicanja vrijednosti udruge, vinarija Krauthaker je odlučila od 225 litara crnog vina od 8 sorti buteljirati u jedinstveno vino pod imenom „Veliko srce“.

Udruga „Veliko srce malom srcu“, koja se humanitarno skrbi za djecu sa srčanim bolestima u Hrvatskoj, ostvarila je vrijednu suradnju sa glasovitom hrvatskom vinarijom Krauthaker te hrvatskim rukometnim prvakom RK Croatia Osiguranje. U sklopu promicanja vrijednosti udruge, vinarija Krauthaker je odlučila od 225 litara crnog vina od 8 sorti buteljirati u jedinstveno vino pod imenom „Veliko srce“. Ovo će se vino prodavati na humanitarnim aukcijama, a sav će prihod biti doniran udruzi „Veliko srce malom srcu“.

U pomoć će priskočiti i rukometaši Croatia Osiguranja, koji će 27. kolovoza 2013. (19 sati, Dvorana II Doma sportova u Zagrebu) igrati utakmicu sa Barcelona Intersportom, a dio prihoda od prodaje ulaznica biti će uplaćen na račun Udruge \"Veliko srce malom srcu\". Podsjetimo, Barcelona je aktualni prvak Španjolske i viceprvak Europe, koji u novu sezonu ulazi s dva jaka pojačanja – Nikolom Karabatićem i Kirilom Lazarovim.

Nakon utakmice će biti organizirana humanitarna večer za djecu sa srčanim bolestima. To će biti prilika za sve da kupe butelju vina „Veliko srce“ i na taj način direktno pomognu djeci čije srce kuca „malo drukčije“.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije