Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRŽIĆEVA - VUKOVARSKA

VIDEO Vozače zbunjuju dodatne trake na poznatoj zagrebačkoj prometnici: Kako voziti ovim dijelom ceste?

Foto: Čitatelj
1/2
24.08.2022.
u 15:09

Linije očito služe za izmijenjivanje smjera s obzirom da je krajnja lijeva traka samo za skretanje ulijevo, no sudeći prema snimci vozači ne znaju kojim trakama trebaju voziti

Neobično iscrtane linije na zagrebačkoj Aveniji Marina Držića kod križanja s Ulicom Grada Vukovara zbunjuju vozače. 

Snimka koju nam je poslao čitatelj pokazuje iscrtane linije koje vode iz jedne trake u drugu. Snimka je nastala prije nekoliko dana, a čitatelj nam kaže da su radovi na Držićevoj davno završili. 

 

Linije očito služe za izmijenjivanje smjera s obzirom da je krajnja lijeva traka samo za skretanje ulijevo, no sudeći prema snimci vozači ne znaju kojim trakama trebaju voziti te se pitaju koje treba slijediti. 

- Mislim da je nacrtana nova regulacija, a stara nije dobro obrisana, rekao nam je čitatelj koji je snimio video.

Budući da je riječ o vrlo prometnom križanju na kojem su česte prometne nesreće, nadajmo se da ove trake neće uzrokovati dodatne probleme. 

Komentara 18

Avatar Nomi
Nomi
15:52 24.08.2022.

Kriminalno loše ostavljene crte. One koje više ne vrijede treba Dobro prefarbati da se ne vide. Za ovo iz videa bi netko morao odgovarati, a još ako netko strada.. pa recimo i da se dogodi 'samo' oštećenje vozila - i za to bi trebalo tužiti izvođača radova - sramotno napravljen posao, a prije svega je opasno.

PO
poluvodič
16:30 24.08.2022.

Lepo sudar izazvati i tužiti grad. Crte se ili prefarbaju/izbrišu ili se stave žute linije.. Pa jel itko zna svoj posao u ovoj drzavi

SA
sargu123
16:41 24.08.2022.

Kao da su namjerno ostavljene da bi izazvale sudar. Šefu ZG cestara odmah uručiti otkaz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije