Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

VIDEO Kradljivac bicikla viđen u Prečkom: Identično obučen s ruksakom na leđima

- Nema ni godinu dana da sam kupio taj bicikl, otplatio sam ga u prvom mjesecu - kaže vlasnik, kojem je prije godinu i pol dana već ukraden bicikl, i to s 11. kata zgrade
17. travnja 2019. u 19:21 42 komentara 7199 prikaza
Snimio lopova kako mu krade bicikl
Foto: Snimio čitatelj
Pogledajte galeriju 1/6

Žrtvom kradljivaca bicikala jučer je postao i jedan naš čitatelj, kojem je u Ulici baruna Filipovića na zagrebačkom Črnomercu ukraden bicikl marke Cube.

Pljačka na benzinskoj Okršaj na benzinskoj VIDEO Pokušali su opljačkati studente, ali na ovo nisu računali

Najnovije informacije govore da je čovjek koji je ukrao bicikl viđen kod shopping centra Prečko te je hodao u smjeru Španskog. Identično je obučen kao i na dan krađe, s ruksakom na leđima.

 

Krađa koja se dogodila oko 14.30 sati snimljena je nadzornom kamerom, a na snimkama se može vidjeti počinitelj sa šiltericom na glavi.

Vlasnik bicikla za informacije o počinitelju nudi nagradu od 1000 kuna, a u izjavi za Večernji list kaže da još nije stigao otići na policiju te da će to učiniti danas.

Pogledajte snimke krađe:

- Nema ni godinu dana da sam kupio taj bicikl, otplatio sam ga u prvom mjesecu - kaže vlasnik, koji se nada da će pronaći počinitelja, za kojeg smatra da je profesionalac.

- Taj će ukrasti još bicikala - kaže vlasnik.

Ne može vjerovati da mu je bicikl ukraden usred dana, u 14.30 sati, nakon što je "preživio" noć vani.

- U 15.30 išao sam s posla, a bicikl je ukraden sat vremena prije - kaže.

Istom vlasniku inače je već ukraden bicikl prije godinu i pol dana, i to s 11. kata zgrade. U potrazi tada nije imao nikakvog uspjeha, a nada se da će ovaj put imati više sreće.

 

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
 • horton:

  Vlasniku preporučujem da drugi put kupi dobar U-lock, ovaj put je na teži način naučio da su nadzorne kamere u većini slučajeva beskorisne.

 • Avatar Hazl113
  Hazl113:

  Sada mi nije jasno, jer taj bicikl popaljen, ili nije. Ali ovo je školica. Nikad, ali nikad bicikl ne vezati na ovaj način, gdje lopov može napraviti polugu uz pomoć tvrde podloge. Ova kliješta na snimci ne mogu prerezati niti ... prikaži još! jedan U-Lock, Folding Lock, te lanac sa karikama 10mm i širim. Ne vidim dobro sa čime je bicikl bio vezan, ali mi se čini da je to lanac, ili sajla sa metalnom ovojnicom.

 • pax5:

  Na goli otok sa njim da otplati 5x sve ukradeno...