Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve više građana na cijepljenju

VIDEO Prosvjednici protiv cijepljenja postavili transparent ispred glavnog ulaza na Velesajam

Zagreb: Prosvjednici protiv cijepljenja izvjesili transparent ispred glavnog ulaza Velesajma
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
1/3
28.10.2021.
u 18:19

Situacija s koronavirusom u Hrvatskoj nije dobra. Sve je više zaraženih, a bolnice se pune

Brojni građani od jutra čekaju na zagrebačkom Velesajmu kako bi primili svoju dozu cjepiva protiv virusa SARS-CoV-2. Za razliku od situacije ovoga ljeta kada je Velesajam bio relativno prazan, ovoga tjedna redovi se protežu do samog ulaza u Velesajam izvan samog prostora cijepljenja.

No, ispred Velesajma stigli su i prosvjednici protiv cijepljenja te postavili transparent ispred glavnog ulaza. 

Podsjetimo situacija s koronavirusom u Hrvatskoj nije dobra. Sve je više zaraženih, a bolnice se pune. Ministar zdravstva Vili Beroš na današnjoj sjednici Vlade najavio je ponovno aktiviranje Arena Zagreb za prihvat oboljelih od COVID-19 zbog povećanja broja zaraženih. U posljednja 24 sata zabilježena su 4154 nova slučaja zaraze virusom SARS-CoV-2 te je broj aktivnih slučajeva u Hrvatskoj danas ukupno 22.382. Među njima je 1231 pacijent na bolničkom liječenju, od toga je na respiratoru 160 pacijenta. Preminulo je 26 osoba.

Komentara 5

TO
Tonto
08:52 29.10.2021.

Kada u bolnicu dođe ne cjepljeni - napraviti pretrage - ako ima Covid = nepostojeća bolest uputiti ga kod doktora antivaksera - neka pije čaj. Točka.

GO
goodbadugly
18:45 28.10.2021.

Prosvjednike, indentificirati, locirati, sprovesti i zatvoriti uz novčanu kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije