Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drama na Knežiji

VIDEO: Pas visi s balkona na Knežiji, ne mogu ga osloboditi jer nema vlasnika

Foto: Nina Cvijanović
1/2
01.07.2021.
u 17:03

Psa vatrogasci ne mogu izbaviti dok se vlasnici ne vrate kući

Prava drama odvijala se danas na zagrebačkoj Knežiji. Oko 16.15 zagrebačkim vatrogascima, pripadnicima JVP Zagreb, policija je dojavila kako pas visi s balkona na Vitasovićevoj poljani. 

Vatrogasci su za deset minuta bili na lokaciji, no psa, doznajemo, ne mogu osloboditi sve dok njegovi vlasnici ne stignu kući. Radi se o crnom mješancu koji je zarobljen između rešetaka balkonske ograde u prizemlju zgrade. Usprkos stresnoj situaciji u kojoj se našao, pas se ponaša smireno i strpljivo čeka svoje oslobođenje. 

Vatrogasci će, doznajemo, biti na lokaciji dok se vlasnici ne vrate kući pa će zajednički osloboditi psa.

Podsjetimo, danas oko 15 sati Zagreb je poharalo nevrijeme sa snažnim vjetrom koje je srušilo dva stabla. Na prometnice i pločnike popadale su grane, a ima i podosta smeća.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Malazan
Malazan
17:39 01.07.2021.

Pas ne visi. Pas stoji.

DU
Deleted user
11:06 02.07.2021.

Pa sta je problem razmaknit malo ogradu ili odrezat sipke

IG
igorl
09:21 05.07.2021.

Bas drama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije