Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima ozlijeđenih

VIDEO Mlatili se letvama i bacali kamenje: Širi se snimka masovne tučnjave azilanata na Jakuševcu

FACEBOOK
14.07.2023.
u 08:31

Na zagrebačkom Jakuševcu prije dva dana potukla se skupina azilanata. Trojica su lakše ozlijeđena, jedan je dobio letvom po glavi

Skupina muškaraca trči po ulici i svađa se. Uzimaju kamenje i bacaju ga jedni na druge. Nevjerojatne scene snimljene su u Zagrebu, na Jakuševcu. Društvenim mrežama proširila se snimka masovne tučnjave. Osoba koja snima zatim zatvara prozor i odlazi do druge strane stana i snima s drugog prozora. Na ulici, među grupom ljudi, jedan muškarac nosi debelu letvu. Vidi se kako letve imaju još neki. 

Sve se dogodilo 12. srpnja oko 20 sati. S tučnjavom je upoznata i policija. "Dolaskom na mjesto događaja policijski su službenici utvrdili da se više stranih državljana, tražitelja međunarodne zaštite u Republici Hrvatskoj, međusobno tjelesno sukobilo, a tijekom sukoba uporabljene su drvene letve i kamenje. Trojica muškaraca u sukobu su lakše ozlijeđena, a liječnička pomoć pružena im je u Kliničkom bolničkom centru Zagreb", navode u PUZ-u.

Na kriminalističko istraživanje privedeno je šest osoba koje su potom uz optužni prijedlog dovedene na nadležni prekršajni sud zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

VEZANI ČLANCI:

"Također, tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno da je jedan od trojice ozlijeđenih muškaraca, 30-godišnjak, zadobio udarac drvenom letvom u glavu. Poduzetim radnjama policijski su službenici utvrdili identitet muškarca koji se dovodi u vezu s navedenim, a riječ je o 25-godišnjem stranom državljaninu. Muškarac je uhićen te se nad njim provodi kriminalističko istraživanje zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela 'Teška tjelesna ozljeda u pokušaju'", dodaju.

Zabrinuti stanovnik Dugava javio se u redakciju Večernjeg lista te istaknuo kako se navedeni incident dogodio pokraj buduće škole.

– Kao građanin Dugava i otac dvoje djece smatram se ugroženo u prisustvu navedene gospode. Ovo nije prvi put – kazao je stanovnik.

Ključne riječi

Komentara 27

DU
Deleted user
09:23 14.07.2023.

Dobro je dok se međusobno mlate.Problem će biti kada krenu sukobi sa domaćim stanovniptvom.U svakom slučaju takve bi trebalo deportirati po hitnom postupku.Problem je jedino što nam sudstvo štrajka.

CH
chupakabra
09:17 14.07.2023.

U nekim zemljama deportiraju za ovakvo ponašanje

DU
Deleted user
08:39 14.07.2023.

Slučaj su prijavili lokalni Romi koji su bili zgroženi ovakvom razinom primitivizma, nehigijene, usto još nisu mogli razumjeti o čemu akteri incidenta razgovaraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije