Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZA NEPOVJEROVATI

VIDEO Kakav lik: Projurio kroz crveno na jednom od najprometnijih križanja u Zagrebu

Dashcam Croatia/screenshot
10.01.2024.
u 11:25

Na snimci iz automobila koji je čekao na semaforu vidljivo je kako je ovaj projurio kroz križanje na crveno svjetlo i skrenuo lijevo

Jedno od najprometnijih i za vozače najizazovnijih križanja u Zagrebu definitivno je ono Vukovarske i Držićeve. Opreza ne nedostaje ni u večernjim satima, ali čini se kako neki vozači ipak vole izazivati sudbinu. 

Naime, na Facebook stranici Dashcam Croatia osvanuo je videozapis s kamere na spomenutom križanju. Snimka je nastala krajem prosinca 2023.

Iako je vidljivo da je na semaforu upaljeno crveno svjetlo, nepoznati vozač iz smjera Novog Zagreba prema centru doletio je u traci za skretanje lijevo po Držićevoj. 

VEZANI ČLANCI: 

Na snimci iz automobila koji je čekao na semaforu vidljivo je kako je ovaj projurio kroz križanje na crveno svjetlo i skrenuo lijevo. 

Komentara 5

EV
Evojesam
15:17 10.01.2024.

Prošao je kroz žuto, znači ništa dramatično kako želite prikazati. Treba objavljivati i kažnjavati one koji prolaze kroz pravo crveno, a i onih koji ne kreću na zeleno jer petljaju po mobitelu, a takvih ima jako puno.

DU
Deleted user
08:14 13.01.2024.

I kaj je tu "vijest"? Stavite reportera sa kamerom na to križanje i u roku sata bu snimil barem 200 njih koji su prošli kroz crveno... Od toga barem pola njih iz Vukovarske iz smjera zapada lijevo u Držićevu...

Avatar Rimtutituki
Rimtutituki
18:06 11.01.2024.

Nije ispravno proletio, na žuto je dopušteno proći ravno ne i skretati! Iskustvo sa suda. Pogotovo je opasno a stoga i zabranjeno skretati ovolikom brzinom preko lošeg kolnika i dvije tramvajske pruge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije