Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREBAČKI BAYWATCH

VIDEO Gradonačelnik u akciji: Pogledajte kako Tomašević 'leti' gliserom i skuterom po Jarunu

Gradonačelnik Tomašević provozao se vodenim skuterom i gliserom na manifestaciji "Zajedno za otporniji Zagreb"
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/18
02.03.2024.
u 13:38

U sklopu aktivnosti na Međunarodnom danu civilne zaštite Tomašević je sa suradnicima iskušao "divlje" jarunske vode, ne znamo je li na tom putu sreo legendarnog soma Juru, ali HGSS-ovci su mu pružili dobru dozu adrenalina jer su gradonačelnika provozali u gliseru i na skuteru.

Međunarodni je dan civilne zaštite i Dan civilne zaštite Republike Hrvatske, a obilježava se manifestacijom „Zajedno za otporniji Zagreb“ kako bi se podigla svijest građana o brojnim rizicima i ispravnim obrascima ponašanja u katastrofama kao temelja prevencije.

VIDEO

Manifestacija se održala jutros kod Veslačkog kluba na Jarunu. Najmlađi su imali priliku pogledati opremu i vozila civilne zaštite, modele potresa, poplava i erozije tla, spašavanje na vodi, tehniku pružanja prve pomoći i oživljavanja i tehniku podizanja šatora.

Također su mogli isprobati simulator potresa, vožnju u vlakiću i traženje skrivenog odašiljača. Stariji su sudjelovali u akciji dobrovoljnog darivanja krvi i mjerenju tlaka i šećera.

Gradonačelnik Tomašević provozao se vodenim skuterom i gliserom na manifestaciji "Zajedno za otporniji Zagreb"
1/18

Stigli su i predstavnici gradske uprave na čelu s gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem. U sklopu aktivnosti Tomašević je sa suradnicima iskušao divlje jarunske vode, ne znamo je li na tom putu sreo legendarnog soma Juru, ali ekipa Hrvatskog crvenog križa mu je pružila dobru dozu adrenalina jer su gradonačelnika provozali u gliseru i na skuteru.

Brojne je to podsjetilo i na kultnu seriju:

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Seurat
Seurat
14:19 02.03.2024.

Ajme 🤦 Susramlje teško

NI
Nipos18
14:25 02.03.2024.

Košarkaš prešao na vodene sportove....

ED
edvardl
14:19 02.03.2024.

Šteta kaj nije upoznao soma Juru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije