Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova odluka

Vesna Kusin zamijenila Sandru Švaljek i u Skupštini Holdinga

Sandra Švaljek,Vesna Kusin
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
09.04.2015.
u 10:12

Uz Kusin drugi član Skupštine društva ostaje Slavko Kojić

Nakon što je zamjenica gradonačelnika Vesna Kusin nedavno zamijenila Sandru Švaljek u vođenju Grada, od 30. svibnja odlukom gradonačelnika Milana Bandića zamijenila ju je i u Skupštini Zagrebačkog holdinga.

Uz Kusin, drugi član Skupštine Holdinga ostat će i dalje gradski pročelnik za financije Slavko Kojić za kojeg se također nagađalo da bi mogao izgubiti povjerenje pritvorenog gradonačelnika Milana Bandića.

Podsjetimo i da su Sandra Švaljek i Slavko Kojić odigrali ključnu ulogu u odabiru sadašnjeg vodstva Holdinga na javnom natječaju. 

Komentara 13

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
10:34 09.04.2015.

Ova marioneta kusin sigurno ima 24 sata slusalice na usima i prima upute ,to se zove poslusnost i vjernost

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
10:45 09.04.2015.

Hm, "Slavko Kojić za kojeg se također nagađalo da bi mogao izgubiti povjerenje PRITVORENOG gradonačelnika Milana Bandića" je drugi član Skupštine Holdinga. Jbt, pa ovakve formulacije vlasti i njezinog nasljeđivanja danas u Zagrebu, ne bi se postidio ni narko kartell u Kolumbiji, a zna se da je tamo demokracija na najvišem stupnju. Ovo je još jedan dokaz da je pravo nekad toliko iskrivljeno, da ga ni dragi Bog ne bi ispravio, a neki ljudi to koriste na načine koji su stvarno degutantni.

LE
LeonardS
12:18 09.04.2015.

Gospođa Kusin, mandat brzo prođe, treba se prvo več sada pogledati u ogledalo a tek poslje mandata otiči na caffe u javni cafić !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije