Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bravo za zagrepčane

Veslači kluba Mladost osvojili čak deset prvih mjesta i odnijeli pobjedu na državnom natjecanju

Foto: Privatna arhiva
1/3
04.07.2023.
u 12:30

U velikoj konkurenciji od čak trideset klubova, prešišali su drugoplasiranu ekipu iz Osijeka za pet bodova

Zagrebački veslači trijumfirali su na državnom natjecanju Hrvatskog veslačkog prvenstva 2023 koje se tijekom vikenda odvilo na Jarunu. Naime, sveukupni pobjednici natjecanja veslači su kluba Mladost.

-Državno natjecanje održalo se od petka do nedjelje. U petak smo imali kvalifikacije pa dva finalna dana u kojima smo zaradili ukupnu pobjedu. Svemu tome prethodio je prvi dio natjecanja koji se održao u svibnju za seniore- objašnjava nam ponosni trener Toni Urlić.

Domeće kako su nakon svibanjskog natjecanja imali veliku prednost koja se pokazala izuzetno važnom u nadmetanju s konkurencijom. Drugoplasirane Osječane "prešišali" su za pet bodova.

-Ostvarili smo zaista odličan rezultat s deset prvih mjesta, od čega sedam seniorskih i tri juniorska. Konkurencija je bila velika i natjecalo se čak 30-ak klubova iz cijele Hrvatske- prepričava nam Urlić. 

Četverac u sastavu Sven Thomas Banović, Nikola Kontrec, Ivan Talaja i Domeniko Karabatić i ove godine obranili su titulu državnog prvaka, a zanimljivo je da su Kontrec i Talaja članovi nacionalne reprezentacije koji će se natjecati na nadolazećem svjetskom prvenstvu u Parizu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije