Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'završava kameno doba'

Velika novost u zagrebačkim menzama: Studenti će svoje obroke od danas moći platiti karticom

Zagreb: Nova studentska menza u sklopu kampusa Agronomskog i šumarskog fakulteta
Jurica Galoic/PIXSELL
30.01.2024.
u 11:17

Riječ je o inicijativi koju godinama pokušava progurati Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu

U zagrebačke menze uvodi se za brojne studente značajan novitet koji će olakšati svakodnevno blagovanje, a potencijalno i smanjivanje redova u studentskim restoranima. Naime, nakon dugo godina potenciranja ovog problema, Studentski zbor Sveučilišta u Zagrebu izborio se za kartično plaćanje u menzama.  

"Napokon! Vjerujemo da je upravo to i vaš komentar. Pronašli smo način kako ne naljutiti tete u menzama, znate onaj svoj pogled kada dođete s 20 eura, one stvarno nemaju sitno, a bome ni vi", najavili su ovu novost iz SZZG-a na svojem Facebooku

Dodaju i kako se kartično plaćanje primjenjuje od danas u 11 sati u menzi na Savskoj. Ta će opcija uskoro biti dostupna i u ostalim menzama.

VEZANI ČLANCI: 

Zagrebački studenti su s oduševljenjem počeli komentirati novost, ističući kako je napokon došlo vrijeme da studentske menze izađu iz kamenog doba. 

VIDEO: Musk: 'Ugradili smo čip u mozak čovjeka'

Komentara 1

Avatar neugodan
neugodan
13:48 31.01.2024.

Ako se ovo zove velika novost onda je ova zemlja fakat u zaostatku 50g. nista cudno ako znamo od kuda dolazi vecina hdz-ovaca i tko im daje glasove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije