Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVARANJE NOVE TRGOVINE

Velika gužva u Areni: Građani stajali u redu i ispred centra, poznato što su čekali

Apple trgovina
Foto: Čitatelj
1/5
18.03.2023.
u 11:13

U Arena centru u Zagrebu otvorena je prva Apple Premium Partner trgovina u Hrvatskoj i Adriatic regiji

Mnogi su građani jutros stajali u redu u Arena centru u Zagrebu, a sve zbog otvaranja prve Apple Premium Partner trgovine u Hrvatskoj i Adriatic regiji. Osim ispred same poslovnice, red je bio toliko dug da se protegnuo i ispred trgovačkog centra. Kako je ranije najavio iSTYLE, povodom proslave otvaranja nove trgovine, od 10 sati satima kupcima su ponuđene posebne ponude, zajedno s posebnim darovima za prvih sto kupaca. 

"Oduševljeni smo što u Hrvatskoj i Adriatic regiji predstavljamo prvi koncept trgovine Apple Premium Partner. U nastojanju pokazivanja svoje predanost hrvatskom tržištu, nedavno smo se proširili otvaranjem tri nove trgovine, čime smo povećali ukupan broj trgovina u zemlji na šest. Ovaj najnoviji redizajn omogućuje nam ponuditi nove programe i personalizirane usluge našim cijenjenim kupcima, dodatno učvršćujući našu poziciju u Hrvatskoj i Adriatic regiji. U otvaranje naše nove Apple Premium Partner trgovine uložen je ogroman napor iSTYLE-a i Appleovih timova, i neizmjerno smo ponosni na naša postignuća. Zahvaljujemo našem predanom osoblju i partnerima koji su neumorno radili kako bi našim kupcima donijeli ovo uzbudljivo novo maloprodajno iskustvo", rekao je Valeriu Ion, generalni direktor iSTYLE-a za  Rumunjsku, Bugarsku i zemlje Adria regije.

Apple trgovina
1/5

Također, ističe se kako je riječ o u cijelosti inovativnom konceptu koji će kupcima će ponuditi nov dizajn, sličan Appleovim maloprodajnim trgovinama te kako će razinu korisničke usluge i iskustvo kupnje sličnu Appleovim trgovinama diljem svijeta osigurati veći broj visoko obučenog prodajnog osoblja

"Cilj nam je učiniti Appleove proizvode i usluge dostupnijima korisnicima u Hrvatskoj i Adriatic regiji. Vjerujemo da je otvaranje prve Apple Premium Partner trgovine samo početak i veselimo se što ćemo u budućnosti ovo novo maloprodajno iskustvo približiti većem broju kupaca”, rekla je Antonela Jularić, voditeljica maloprodaje u iSTYLE-u.

VIDEO U Zagrebu je počeo Festival svjetla: Predivne atrakcije nalaze se po cijelom gradu

Komentara 5

Avatar 365dias
365dias
16:45 18.03.2023.

koji jadnik mora biti pa satima čekati na otvorenje jedne TRGOVINE???

Avatar dr. Evil
dr. Evil
20:12 18.03.2023.

Teško je naći toliko jadnika na jednom mjestu

MT
mtintilinic
18:48 18.03.2023.

Tužno je da je hrvatsko društvo došlo do toga da ljudi čekaju u redu za otvorenje trgovine. Tim više što to nije čak niti originalni Apple Store, nego reseller... Tužno i jadno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije