Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napredni

Velika Gorica prvi grad u kojem se parking plaća pametnim telefonima

općinski sud velika gorica
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
16.06.2014.
u 13:28

S aplikacijom Park Wallet ovakav je način naplate jeftiniji od SMS poruka za 30 posto

Velika Gorica prvi je grad u Hrvatskoj koji je svojim građanima omogućio plaćanje parkiranja putem pametnih telefona uz aplikaciju Park Wallet.

Glavna prednost nove aplikacije jeftinija je cijena koja građanima omogućuje uštedu od 30 posto u odnosu na plaćanje putem SMS poruka. Aplikacija ujedno omogućuje pregled potrošnje. ispisa računa, ali i sigurnu kupnju putem interneta.

Aplikaciju mogu preuzeti svi korisnici iOS i Android uređaja, a prilikom preuzimanja ispunjava se registracijska forma koja se neće morati iznova unositi kao što je to slučaj s SMS porukama.

>>Za plaćanje parkiranja mobitelom oslobođeni smo plaćanja poruke

Komentara 1

SE
sestrićna
19:03 16.06.2014.

bravo vg !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije