Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
24. listopada

Velika ekološka akcija: Udruga iz Sesveta posadit će 250 sadnica u Sesvetskoj Sopnici

Zagreb: Udruga Zelene i plave Sesvete organizirala akciju sadnje stabala
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/3
09.10.2020.
u 16:39

Mjesto susreta je ispred crkve Blažene Marije Anđeoske u Sesvetama. To će biti najveća ekološka akcija u ovoj zagrebačkoj gradskoj četvrti, a svi su, kažu organizatori, pozvani na sudjelovanje u ovom događaju.

Udruga Zelene i plave Sesvete drugu godinu zaredom organizira veliku ekološku akciju sadnje stabala u Sesvetama,  obzirom na iznimno velik odaziv tijekom prošlogodišnje sadnje - pridružilo im se tristotinjak sudionika  i to mahom mladih obitelji, ove godine se odlučuju za još ambiciozniji projekt. Umjesto 200 kao lani, ove godine plan je posaditi više od 250 stabala u Sesvetskoj Sopnici, na prostoru koji obuhvaća O.Š. Sesvetska Sopnica, šetnicu uz potok Trnava te franjevački samostan Sv. Ilije i župnu crkvu B. D. Marije Anđeoske.

Akcija će se održati 24. listopada od 10 do 16 sati, mjesto susreta je ispred crkve Blažene Marije Anđeoske u Sesvetama. To će biti najveća ekološka akcija u ovoj zagrebačkoj gradskoj četvrti, a svi su, kažu organizatori, pozvani na sudjelovanje u ovom događaju. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Grunf
Grunf
17:13 09.10.2020.

ako ce saditi kod crkve onda ce saditi u Dubravi ,a ne u Sesvetama

SE
sesvečan7
21:09 09.10.2020.

...hoče li crkva platiti sadnice il če još tražiti milodare...?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije