Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dobra priča

Veleučilište zaposlilo troje studenata

Veleučilište Velika Gorica
Kronike VG
18.01.2014.
u 16:00

Želimo imati obrazovane ljude sa čvrstom podlogom i to na raznim funkcijama

Iz Veleučilišta Velika Gorica kažu da su aktivno uključeni u traženju posla za svoje studente. Trenutačno surađuju s 40 gospodarstvenika, uglavnom iz Velike Gorice i Zagreba, kao što su Centar za vozila Hrvatske, Auto Hrvatska, tvrtka Porsche Croatia i DOK-ING.

Ovih dana potpisali su sporazum i s tvrtkom Auto Gašparić za stručno osposobljavanje kadrova na poslovima održavanja motornih vozila i logistike te za provođenje stručne prakse i stipendiranje izvrsnih studenata. Rezultat sporazuma je zaposlenje troje studenata koji su završili studij Veleučilišta, pišu Kronike VG.

-  Želimo imati obrazovane ljude sa čvrstom podlogom i to na raznim funkcijama, da možemo dalje graditi naše poslovanje. Naš je interes u mogućnosti selekcije najboljih i najkvalitetnijih kadrova koji dolaze iz Veleučilišta Velika Gorica  -  kaže njihov brand manager Vladimir Starčević.

-  Treba ulagati u kadrove i tom smo cilju zajednički pristupili. Studenti će odlaziti na praksu i pokazati koliko imaju afiniteta prema poslu, a onda će, prema tome, dobiti i mogućnost zapošljavanja  -  ističe dekan Veleučilišta, mr. sc. Ivan Toth.

>>S prvim danom ožujka studenti u novoj zgradi Veleučilišta V. Gorica

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije