Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
društveno odgovorno

Večernjak pomaže – očistili snijeg ispred OŠ Augusta Šenoe

Snijeg OŠ Augusta Šenoe
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/4
27.01.2014.
u 12:00

Uklanjanjem snijega pred školom počela ovosezonska zimska društveno odgovorna akcija Večernjeg lista i Ine – Za bolji Zagreb.

– Izuzetno smo pozitivno iznenađeni i ovo je hvalevrijedna akcija. Djeca sada mogu sigurnije dolaziti i odlaziti iz škole – komentirala je danas Ivana Sauha, ravnateljica OŠ Augusta Šenoe, Večernjakovu akciju čišćenja snijega koju smo jutros organizirali u suradnji s volonterima tvrtke Ina.

S obzirom na to da u školi imaju samo jednog domara u jutarnjoj smjeni, koji ne može sve počistiti sam, sedam volontera zasulo je rukave i očistilo sve prilaze školi i prolaze oko školskog igrališta.

Ovo nam je jako bitno jer se onda manje brinemo za sigurnost djece da se ne poskliznu na ledu i ozlijede – kazala je jedna od majki Ankica Starčević. Time su Večernji list i Ina počeli zimske društveno odgovorne akcije Za bolji Zagreb.

>>Bandić pozvao građane da počiste snijeg sa pločnika ispred zgrada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije