Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Shopping u zagrebu

Večernja šoping groznica opet privukla brojne kupce u grad

šoping (1)
Foto: Antonio Bronić/pixsell
1/6
29.06.2011.
u 23:07

Gotovo sve trgovine u gradu pridružile su se akciji, a sniženja su bila od 20 do 70 posto.

Ljetno izdanje The best shop shopping nighta, već tradicionalne noćne kupnje, u kojemu su trgovine nudile sniženja od 20 do 70 posto, i ovoga puta privuklo je brojne Zagrepčane koji su iskoristili povoljnije cijene i u kupnji dočekali ponoć.

Kupovalo se sve i svašta, a na blagajnama se čekalo u redu. Akcija sniženja cijena i ovog puta ima humanitarni karakter. Dio kotizacije svih trgovina namijenjen je za uređenje dječje bolnice na Goljaku.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
06:39 30.06.2011.

Ma samo pogledaj tu ljepotu mladezi. Nema ljepsih djevojaka od mladih Hrvatica.

RU
RUS
09:04 30.06.2011.

Ljudi puni smo kredita a mi dalje po sopingu , na sutra nitko i ne misli o bijede o bijede !!!!!!!! PRVO TREBE NESTO STVORITI I ZARADITI A ONDA TROSITI kOD NAS JE SVE OBRATNO .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije