Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 199
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova prometna regulacija

Važno! Čak tri mjeseca radit će se na jednom od najprometnijih zagrebačkih mostova

Davor Puklavec/PIXSELL
18.05.2022.
u 10:57

S obzirom na to da se radi o jednoj od prometno najfrekventnijih lokacija, nesumnjivo je da će radovi prouzročiti jutarnje gužve pa bi se vozači trebali "naoružati" strpljenjem i na svoju destinaciju ipak krenuti nešto ranije.

Zbog izvođenja radova sanacije prijelaznih naprava na Mostu slobode, od ove subote u 8 ujutro pa sve do  do nedjelje,  21. kolovoza, na snazi će biti nova prometna regulacija.

Bit će zauzet dio kolnika a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika jednim prometnim trakom za svaki smjer. 

– Prilikom predmetnih radova bit će onemogućeno kretanje pješaka i biciklista u zoni radova, a promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji – poručuju u Gradu.

S obzirom nato da se radi o jednoj od prometno najfrekventnijih lokacija, nesumnjivo je da će radovi prouzročiti jutarnje gužve, pa bi se vozači trebali "naoružati" strpljenjem i na svoju destinaciju ipak krenuti nešto ranije. 

Ključne riječi

Komentara 10

Avatar Pandorium
Pandorium
10:55 19.05.2022.

Zanima me samo tko će biti izvoditelj radova pošto su ZG Ceste ostale bez bitumena i asfalta dolaskom "književnika" na čelo te organizacije pod budnom paskom Senfa .... bravo još jednom za "Ne možemo" ... vrhunski potezi napravili su se od zadnjih izbora ... grad bez mogućnosti obnove svih magistralnih linija, pun smeća, voda izbija iz starih cijevi, ZET vozi kak mu se hoće, a najveća vijest kraj svega toga je klupa na Zrinjevcu ... Laku noć Zagrebe moj :(

DA
Daisy55
21:57 19.05.2022.

Budu vam i tu izvođači radova pobjegli s gradilišta kad im ne budete platili kao oni sa Srebrenjaka? Tam su ostavili veliku rupu za koju sad treba platiti da se zatrpa, ne budemo dobili skoro pola milijarde kuna od EUU jer projekt propada, djeca neće dobiti taj moderni centar za liječenje, a tu na mostu vam možda ostave dinamit za kaznu kad napuste gradilište. Nesposobnost vaša, kazne nama.

FU
fuji91
11:33 18.05.2022.

Pa nedavno je zavraena obnova tog mosta. U cemu je sad problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije