Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskrena sućut

Vatrogasci se opraštaju od dragih kolega: Naš Kristijan bio je vrsni vatrogasac. Ivo, odmori se

Vatrogasna postrojba Zagreb
Vatrogasna postrojba Zagreb
12.12.2020.
u 13:01

Danas nas je iznenada napustio profesionalni vatrogasac Kristijan Doskočil, napisali su na Facebook stranici ožalošćeni kolege. A samo dva dana ranije doznali su da je preminuo i dugogodišnji kolega Ivo Stakić

Vatrogasna postrojba Zagreb objavila je da je iznenada premino profesionalni vatrogasac Kristijan Doskočil.

"Još jedna vatrogasna odora ostaje bez vatrogasca... Danas nas je iznenada napustio profesionalni vatrogasac Kristijan Doskočil.

Naš Kristijan bio je vrsni vatrogasac, odbojkaš i ronioc, a njegov iznenadni odlazak strašan je šok za nas ali prije svega za njegovu obitelj kojoj izražavamo našu duboku sućut", poručili su ožalošćeni kolege.

 

Još jedna vatrogasna odora ostaje bez vatrogasca... Danas nas je iznenada napustio profesionalni vatrogasac Kristijan...

Objavljuje Vatrogasna postrojba ZagrebSubota, 12. prosinca 2020.

 

A samo dva dana ranije, zagrebački su vatrogasci objavili da ih je napustio i dugogodišnji kolega Ivo Stakić kojeg su samo nekoliko tjedana ranije ispratili na godišnji odmor odlaska u mirovinu

"Koju nažalost nije dočekao. Danas nas je potpuno iznenada zauvijek napustio dragi, mirni ali upečatljivi čovjek Ivo Stakić.
Odmori se Ivo, mi preuzimamo dalje, gasni vlak izlazi na intervenciju... Obitelji, prijateljima i kolegama izražavamo našu duboku i iskrenu sućut", oprostili su se s njim kolege. 

Ključne riječi

Komentara 1

ZV
zvezdomor
12:27 15.12.2020.

Znači nesretnom vatrogascu je već netko ubrizgao neko cjepivo sa chipom. Kad odeš u penziju nakon dan dva 5G tehnplogijom premjeste ti čip u najtanju žilu u mozgu i odoooo u microsoftova vječna lovišta.....nećemo.mi tebi dugo penziju plaćat...ne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije