Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi sadržaji

Vatrogasci prvi otvaraju vrata, zavirite u Bunker, prostor za mlade

21.03.2017., Samobor - Otvorenje nove zgrade Javne Vatrogasne postrojbe grada Samobora. Nova zgrada smjestena je na prostoru gdje je nekad bila vojarna Taborec, a u uredjenje je ulozeno preko 2 milijuna kuna.  Novu vatrogasnu postaju otvorili su gradonace
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
18.04.2017.
u 10:48

Na danima otvorenih vrata u bivšoj vojarni u Samoboru od 27. do 30. travnja organiziraju i filmske projekcije, koncerte te nastup grupe Connect

Bivša vojarna Taborec u Samoboru, koja je svoje hangare prenamijenila u razne svrhe, sljedeći tjedan otvara svoja vrata.

Manifestacija počinje u četvrtak, 27. travnja, kada se u 10.30 otvara novi Centar za mlade. Tzv. Bunker bit će otvoren do 30. travnja, a središnji dio programa je nastup grupe Connect, dok će publiku zabaviti i Jurki, DJ eM Bee, Matroda, Samoborska rock akademija, grupa Exit i Krivi smjer. Osim glazbenog programa, organizirane su i filmske projekcije.

U subotu 29. travnja svoja vrata za građane od 10 do 16 sati otvaraju i vatrogasci, koji će pokazati svoju novu zgradu, vozila i opremu. U 11 sati će pokazati i kako izgleda gašenje požara, a od 13 sati pokazivat će se spašavanje unesrećenih u prometnoj nezgodi. Svi su sadržaji besplatni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije