Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslije nevremena

Vatrogasci odradili preko 40 intervencija, 30 ih je na čekanju

vatrogasci
Igor Kralj/PIXSELL
15.10.2014.
u 10:05

Ispumpavanje vode u tijeku je na području Novog Zagreba u naselju Botinec, zatim na području gradske četvrti Trnje i na području Sesveta u naselju Sesvetski Kraljevec

Zbog nevremena koje je u jutarnjim satima zahvatilo Zagreb Javna vatrogasna postrojba i 15 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada od 7 sati odradili su preko 40 intervencija, javljaju iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Većina intervencija se odnosi na ispumpavanje vode, a bilo je i intervencija uklanjanja stabala te prometna nezgoda.

Ispumpavanje vode u tijeku je na području Novog Zagreba u naselju Botinec, zatim na području gradske četvrti Trnje i na području Sesveta u naselju Sesvetski Kraljevec.

Više od trideset ispumpavanja je na čekanju.

Komentara 2

DU
Deleted user
11:14 15.10.2014.

Čuj ovo. Pala kiša, a intervencije načekanju.

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
12:27 15.10.2014.

Hm, e da je Pajo Kalinić šef Ureda za upravljanje u hitnim situacijama uspio upaliti tenkić, ne bi ni ovih trideset ispumpavanja bilo na čekanju. Sve bi se to popilo za čas.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije