Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ulaganje

Vatrogasci iz Samobora dobili novo vozilo vrijedno 1,6 mil. kn

DVD Samobor
Grad Samobor
06.09.2013.
u 15:17

U protekle četiri godine Grad Samobor u vatrogastvo je uložio oko 11,5 milijuna kuna i nabavio 7 vatrogasnih kombi vozila.

Vatrogasci DVD-a Samobor bogatiji su od danas za novo vozilo vrijedno čak 1,6 milijuna kuna. Vozilo je financirano iz proračuna Grada Samobora, a zamjenik gradonačelnika Željko Stanec pritom je simbolično predao ključeve vozila Vladimiru Dominu, zapovjedniku DVD Samobor. 

Stanec je istaknuo kako se Grad Samobor posvetio prepoznavanju potreba vatrogasaca i njihovog značaja u široj društvenoj zajednici. Sljedeći korak osiguravanje je adekvatnog prostora za potrebe Javne vatrogasne postrojbe u bivšoj vojarni Taborec čime će njezine postrojbe postati operativnije.

U protekle četiri godine Grad Samobor u vatrogastvo je uložio oko 11,5 milijuna kuna i nabavio 7 vatrogasnih kombi vozila.

Novo vozilo blagoslovio je samoborski kapelan Mario Pavić, poželjevši vatrogascima puno sreće i Božjeg blagoslova u obavljanju svoje dužnosti, spašavanju života i imovine građana.

>>Vatrogasci gasili požar u nikad dovršenom trgovačkom centru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije