Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon nevremena

Vatrogasci satima ispumpavali vodu iz garaže Arene Zagreb, nevrijeme najviše pogodilo Jarun

potop
Foto: Čitatelj
13.06.2014.
u 21:19

U kratkom je roku palo, kažu vatrogasci, dvadeset litara vode po četvornom metru. Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba i 16 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada do sada su odradili oko 120 intervencija.

Voda se počela povlačiti iz svih objekata koje je poplavila nakon popodnevnog grmljavinskog nevremena.

U kratkom je roku palo, kažu vatrogasci, dvadeset litara vode po četvornom metru. Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba i 16 dobrovoljnih vatrogasnih društava s područja grada do sada su odradili oko 120 intervencija. Većina intervencija, kažu iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama, odnosi se na ispumpavanje vode, a bilo je i intervencija uklanjanja stabala.

Vatrogasci su čitavu večer ispumpavali i vodu u garaži Arene Zagreb, a to rade tri Dobrovoljna vatrogasna društva. Nevrijeme je ovaj puta najviše pogodilo zapani dio grada, odnosno dio oko Jaruna, tržnicu Jarun, pa čitav dio do Zagorske ulice.

Komentara 1

VU
vukozag
19:51 14.06.2014.

NAVALITE NA ISPUMPAVANJE ARENINE GARAŽE A ZA STANOVNIKE KOJI TO SVE FINANCIRAJU ODGOVOR SA 193 JE ŠTO NAS ZOVETE ZOVITE 193!?!?!?! (13.06.14 u 18,24 VJEROVATNO JE RAZGOVOR SNIMAN pa lako provjerite) A NA POZIV SLUŽBI 112 odgovor je bio buditete uporni zovite 193 i čekajte dok vam se neko ne javi U tim prepucavanjima naših epskoopjevanih hitnih i brzoreagirajučih službi do ovog trenutka se nije nitko pojavio da upita : Vi ste zvali prije 24 i kusur sati i minuta jel vam što treba ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije