Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika obljetnica

Vatrogasci Gračana proslavili 70. rođendan, Kosor najavio gradnju postaje

gračani
14.06.2015.
u 18:55

Slavilo se na nogometnom igralištu kod gračanske crkve, a dijelio se i gulaš, koji su skuhali članovi Lovačkog društva "Sljeme" - Gračani

Velikim mimohodom kroz Gračane obilježili su jučer vatrogasci DVD-a Gračani 70. rođendan.

Slavilo se na nogometnom igralištu kod gračanske crkve, a dijelio se i gulaš, koji su skuhali članovi Lovačkog društva "Sljeme" - Gračani, koji također ove godine slave 70. obljetnicu.

- Dobrovoljno vatrogasno društvo Gračani danas broji ukupno 122 člana. U početku osim ručnog alata nije bilo druge vatrogasne opreme, dok su od odora članovi imali samo vatrogasne kape - kazao je predsjednik DVD-a Gračani Denis Ružić. Predsjednik Skupštine Darinko Kosor na proslavi je, pak, obećao zalaganje za izgradnju vatrogasne postaje u tom dijelu grada.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije