Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Visoke Kupa i Sava

Vatrogasci dežuraju u Čičkoj Poljani, strahuje se od povratnog vala

Čička Poljana
Željko Lukunić/PIXSELL
13.09.2014.
u 19:53

Zbog vrlo visokog vodostaja Kupe, a Savom dolazi vodeni val, Hrvatske vode su upozorile na opasnost stvaranja povratnog vodenog vala koji bi mogao krenuti prema Čičkoj Poljani.

Zbog opasnosti od povratnog vodenog vala u Čičkoj Poljani blizu Velike Gorice od večeras dežura 30 vatrogasaca, pišu Kronike Velike Gorice.

Stožer za zaštitu i spašavanje Grada Velike Gorice u 16 sati se sastao u Čičkoj Poljani. Zbog vrlo visokog vodostaja Kupe, a Savom dolazi vodeni val, Hrvatske vode su upozorile na opasnost stvaranja povratnog vodenog vala koji bi mogao krenuti prema Čičkoj Poljani.

Članovi velikogoričkih DVD-ova u Čičkoj Poljani pune vreće s pijeskom, a iz stožera se savjetuje građanima, čije kuće su bile ugrožene u prijašnjim poplavama, da stvari iz prizemlja premjeste na kat. Večeras će vatrogasci početi s dežurstvima, a mjesto će u smjenama nadzirati 30 vatrogasaca. Za sve informacije i potrebe, stanovnici Čičke Poljane mogu se javiti na broj DVD-a Čička Poljana 091 258 6600.

>>Vrh vala u Karlovcu, zbog Kupe počeo popuštati zid! Milanović: Čitava Hrvatska je u opasnosti

Komentara 1

HR
HRVATSKA89
18:01 14.09.2014.

jedini razlog sto se ne ciste odvodni kanali to je u svakom selu zraslo i zapusteno a placa se svake vodine i do 200kn po kucanstvu za odrzavanje kanala koje niko ne cisti 20 i vise godina na

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije