Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Velika Gorica

V. Fabijančić Križanić kandidat SDP-a za gradonačelnicu

vesna
sdp
20.09.2012.
u 14:46

Pozivam sve svjetonazorski i programski slične političke opcije grada Velike Gorice na suradnju do pobjede, izjavila je Vesna Fabijančić Križanić.

Vesna Fabijančić Križanić, saborska zastupnica i predsjednica Gradske organizacije SDP-a Velika Gorica, kandidatkinja je te stranke za gradonačelnicu Velike Gorice na lokalnim izborima koji će se održati iduće godine u svibnju.

– SDP Velike Gorice danas je najjača politička stranaka u Velikoj Gorici. Kao najjača politička stranka, SDP ima političku odgovornost. Stoga SDP u Velikog Gorici i preuzima tu političku odgovornost – objasnili su iz velikogoričkog SDP-a na današnjoj konferenciji za novinare ističući da je kandidatura za gradonačelničko mjesto utvrđena jednoglasno.

– Pozivam sve svjetonazorski i programski slične političke opcije grada Velike Gorice da pobjedom na lokalnim izborima u svibnju 2013.  sa SDP-om preuzmu veliku odgovornost za Veliku Goricu – izjavila je SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnika Velike Gorice Vesna Fabijančić Križanić.

Komentara 1

DU
Dudek
15:46 20.09.2012.

Još jedna kukuriče. lisice su za vas spremne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije