Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOJAVA O BOMBI

Zaposlenici Avenue Malla evakuirani već četvrti put u godinu dana: 'Užasno je'

Dojava o bombi u Avenue Mallu
Foto: Dario Topić
1/9
18.04.2023.
u 12:59

Govore nam da im nije svejedno kad čuju alarm i da slijedi evakuacija. Iako su se dojave do sada pokazale lažne, uvijek se postupa s oprezom

Uz dva suda te trgovački prostor na Velesajmu, trgovački centar Avenue Mall u Zagrebu zaprimio je danas prijepodne dojavu o bombi. Razgovarali smo s radnicima iz Avenue Malla. Kažu nam da im je ovo četvrti put u posljednjih godinu dana da ih evakuiraju zbog dojave o bombi. 

Stojimo ovdje već dva sata, užasno je. Kafići su prepuni, nema se gdje sjesti. Ući se ne može, gablec nismo uspjeli pojesti – govori nam radnica jedne trgovine u centru.Govore nam da im nije svejedno kad čuju alarm i da slijedi evakuacija. Iako su se dojave do sada pokazale lažne, uvijek se postupa s oprezom.

Zatvoren šoping-centar koji je pregledavala policija zatekao je i posjetitelje koji su ogorčeni

– Ne razumijem kome je dosadno pa se bavi takvim glupostima usred dana – odvratili su. Zaposlenicima je, naime, znatno kompliciranije napustiti trgovački centar nego kupcima. Oni moraju, između ostalog, uputiti kupce van te osigurati prostor.

Dojava o bombi stigla je oko 11 sati, a policija je pregledavala prostor do otprilike 12.50 sati. Prvo su u trgovački centar pušteni zaposlenici, a nakon što otvore trgovine, moći će ući i kupci. Dok su trajali pregledi prostora, policija nije dopuštala korištenje podzemne garaže ispod centra. 

I prošle godine bilo je više dojava o bombama, a one su velikim dijelom stizale upravo za trgovačke centre. Posljednji se put to dogodilo prije nekoliko mjeseci. 

Komentara 2

DU
Deleted user
13:12 18.04.2023.

Ovakve stvari treba drakonski kažnjavat.A ne ljude koji se potuku ili naprave prometni prekršaj. Ovakva dijela treba tretirat kao terorizam.Ovo je uznemiravanje javnosti,podrivanje ekonomskog poretka i ugleda zemlje. Deset godina robije,pa se "zezaj"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije