Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izabrano novo vodstvo

Slavko Kojić je novi predsjednik stranke Bandić Milan 365

Slavko Kojić proračun
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
11.12.2021.
u 12:54

Stranku koja postoji od ožujka 2015. do sada je vodio Milan Bandić, a nakon njegove smrti dužnost je preuzela Jelena Pavičić Vukičević.

Slavko Kojić je novi šef stranke Bandić Milan 365 - Stranka rada i solidarnosti.  Izabran je danas na izbornoj skupštini stranke.

U svom prvom obraćanju je istaknuo kako mu je cilj konsolidirati stranku i osnažiti je za predstojeće izazove. Zahvalio je dosadašnjoj predsjednici Jeleni Pavičević Vukičević na dosad učinjenom i poručio je kako neće mijenjati ime stranke. 

Deset mjeseci nakon smrti Milana Bandića, stranka je na današnjoj skupštini dobila novo vodstvo. 

Stranku koja postoji od ožujka 2015. do sada je vodio Milan Bandić, a nakon njegove smrti dužnost je preuzela Jelena Pavičić Vukičević.

Podsjetimo, Pavičić Vukičević je svoj zastupnički mandat u Gradskoj skupštini Grada Zagreba zamrznula u listopadu ove godine, a iz krugova bliskih stranci špekulira se kako nije izgledno da će se ona kandidirati.

Uskoro opširnije

 

Komentara 15

DU
dugakita
13:12 11.12.2021.

Nisam ljubitelj niti njih niti HDZ-a ali ako je HDZ osuđen i presuđen zašto nakon smrti kriminalca, dug nije prešao na stranku i stranka procesuirana i tražena naknada za manjak u proračunu?

ML
mladaklada
13:14 11.12.2021.

Sve mi se čini da će ovaj biti ujedno i posljednji predsjednk te stranke. Kako je umrla KPJ/SKJ nakon Tita, tako će skončati i ova nakaradna politička umotvorina pokojne štetočine.

TM
trade_mark
12:45 11.12.2021.

Predsjednik te učmale nakupine može biti jedino kriminalac. Ili kriminalka, poput one mirke iz ercegovne što se nakrala za 10 života.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije