Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo okupljanje

Performans roditelja odgojitelja: 'Tomašević je Pinokio jer cijelo vrijeme laže'

Mia Mitrović
07.04.2022.
u 15:46

Gradonačelnika je performansu predstavljao kartonski Pinokio kojemu je oko vrata bila obješena tabla na kojoj je pisalo kako je on najbolji projekt Milana Bandića.

Novo okupljanje, korisnika Mjere roditelj odgojitelj, održalo se danas se pred gradskim Poglavarstvom. Ovoga puta, roditelji odgojitelji okupljeni u Udrugu Hrvatska mati, napravili su performans kako bi ukazali na 'nezadovoljstvo korisnika radi nezakonitog ukidanja mjere, te kako bi ga podsjetili da smo još uvijek tu, mi i naša djeca', poručili su. 

 

Podsjetili su i kako još uvijek nije sagrađen niti jedan vrtić za djecu, ali i da im nisu ponuđene kompenzacijske mjere.

Je li gradonačelnik zaista dorastao dužnosti koju obnaša, upitali su iz Udruge Hrvatska mati. 

- Želimo ukazati da mi nismo jedini problem, da ima i drugih problema u Gradu Zagrebu. Izgleda da mu smetaju djeca, Plinaru planira prodati, imamo problem sa stočarima na Jakuševcu, Zelenu tržnicu nam seli, otkazi u Holdingu, to su sve problemi - poručili su.

- Pinokio je naš gradonačelnik Tomašević jer je lagao cijelu kampanju i cijelo vrijeme laže - rekla je za Večernji Ljiljana Dragić, predsjednica Udruge Hrvatska mati. 

Gradonačelnika je tako na performansu predstavljao kartonski Pinokio kojemu je oko vrata bila obješena tabla na kojoj je pisalo kako je on najbolji projekt Milana Bandića. Postavljene su i dječje figurice životinja koje su simbolizirale zakinute zagrebačke OPG-ovce kao i plinska boca od kartona koja je ukazivala na prodaju Plinare Zagreb -opskrba čiji se trenutak prodaje primiče. 

Podršku roditeljima odgojiteljima došao je pružiti gradonačelnikov savjetnik Ivica Lovrić koji očekuje da će Upravni sud do kraja mjeseca odlučiti u korist zakinutih roditelja koji bez prihoda ostaju od 1. svibnja. 

Komentara 58

TM
trade_mark
16:57 07.04.2022.

majke bespomoćnice koje su se uhljebile na milanova obećanja da će dobivati naše novce. e da ne bi. kak vas nije sram i dalje forsirati na tome?

KR
Krud
17:54 07.04.2022.

Doma bi sjedile, pijuckale kavu i za to novce primale a drugi da za njih rade. Neće moći!

MA
marsovka
11:13 09.04.2022.

Dojadile ste više, tražite posla , ili sjedite doma i nemojte se više sramotiti. Uredba je bila dok najmlađe dijete ima 15 god. traje roditelj odgojitelj. Poznajem osobu koja ima kceri od 16 i 22 i trece od 4.god. Mogled. Mogle su i kceri vec imati djecu.To znaci , da je trece rodila samo zbog novca , jer prima više , nego da radi.Sramota za one koji to koriste i još više za onog tko je to smislio.Da je uredba bila tko ima 3. dijece do 7 god i neki imovinski cenzus, ali ovo nije normalno i moralo se ukinuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije