Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otvorena vrata

Uz roditelje i bake djeca slave rođendan vrtića

29.05.2014.
u 14:00

Najmlađi će učiti o umjetnosti, znanosti, tradicijskim običajima, baviti se sportskim aktivnostima te ekologijom

Umjetnošću, znanošću, sportom, ekologijom te tradicijskim običajima mališani iz Velike Gorice proslavit će 54. rođendan svog vrtića. Dječji vrtić Velika Gorica, objasnila je ravnateljica Irena Kozmić, otvoren je 1960. godine, kada su u njemu postojale dvije odgojne skupine, a danas ima čak pet područnih objekata.

– Rođendan ćemo obilježiti Danima otvorenih vrata, koji traju do 30. svibnja, pa će djeca u objektu u Buševcu, kroz zajedničku igru i druženje s roditeljima, bakama i djedovima, upoznati tradicionalnu turopoljsku narodnu nošnju, izrađivati poculice, tradicijske igračke, licitarska srca i kolače – rekla je ravnateljica Kozmić te dodala da će djeca posjetiti i čardak te seosko domaćinstvo i upoznati se s tradicionalnim načinom života u Turopolju.

U područnom vrtiću u Kurilovečkoj djeca će istraživati i spoznavati svijet svim osjetilima jer će im u posjet doći roditelji kemičari, fizičari, farmaceuti, elektrotehničari, kipari i glazbenici.

– U Vukovini će roditelji i djeca odmjeriti snage u sportskim igrama te pjevati i plesati uz dječje folklorno stvaralaštvo, dok je u Mraclinu sve usmjereno na brigu o zdravom okolišu i održivom razvoju, pa će djeca s odgojiteljicama i roditeljima posaditi svoj vrt i cvjetnjak – objasnili su iz centralnog objekta DV-a Velika Gorica kojim je, za veliki rođendan, zavladala umjetnost.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije