Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noćni život

Utorkom novi program za umjetnike i dizajnere u Vip clubu

vip club
Marko Lukunic/PIXSELL
04.09.2012.
u 10:00

Posjetitelje očekuju modne revije, kutak u kojem će dizajneri prodavati uratke, neafirmirani bendovi, DJ-i, te besplatan upad

Izlasci i umjetnost dobitna je kombinacija na koju računaju Bianca Šehović, Rebeka Ljiljak i Tea Cacović, idejne začetnice novoga klupskog programa koji počinje danas u Vip klubu na Trgu bana Jelačića.

Utorak – neobičan dan

Pod imenom Art clubbing održavat će se svakog utorka, a nastavak je kultnog Heart and Art programa utorkom u klubu Gjuro.

– Taj je program poznat kao platforma za umjetnike, a mi smo ga htjele osvježiti te smo u novoj shemi uvrstile sve vrste umjetnosti i postavile ga na novu loakciju. Stari koncept programa u Gjuri bio je rezerviran najviše za književnike – kažu djevojke.

Nazvale su ga umjetničko-glazbenim projektom zabavnog karaktera, namijenjenog svim ljubiteljima glazbe i umjetnosti. Nov program zamišljen je kao spoj dizajna, fotografije, književnosti, stripa, street-arta, vizualnih umjetnosti, mode i glazbeno-koncertne podloge te stalne i gostujuće DJ-postave.

Svakog će se utorka u klubu održavati i nastupi bendova uživo, modna revija, a postavit će se i tzv. “modni korner” u kojem će mladi hrvatski dizajneri prodavati svoje uratke. Organizatorice su željele, kažu, u gradu napraviti prostor u kojem se umjetnici mogu afirmirati.

– Petak i subota su već ispucani, a utorak je neobičan dan. Mi nudimo program kakvog nema ni subotom ni petkom. Htjeli smo ljude pridobiti da izađu van pa je tako i upad besplatan – kažu. Također, pozivaju sve umjetnike da im se jave preko Facebooka.

Poznate face – nove uloge

Klubom će proći i poznata lica, i to u novim ulogama pa će se tako danas TV voditelj Mirko Fodor okušati u ulozi DJ-a. Bend koji će nastupiti su Lady Singers Band, modna revija bit će ona Lucije Vrcić, u modnom korneru svoje stvari prodavat će dizajnerica Petra Žabčić, a kao DJ nastupit će Maja Lovrić Kosa s Radija 101.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije