Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
radovi u gradu

Uspostavlja se novi autobusni terminal umjesto Svetica

autobusno stajalište,zet,autobusi,avenue mall
Davor Puklavec/PIXSELL
31.07.2013.
u 08:13

Autobusni terminal Svetice bit će bez prometa do 6. kolovoza zbog uređenja kolnika i zatvaranja za promet dijela ulice Svetice

Od četvrtka, 1. kolovoza  od 19 sati  do utorka 6. kolovoza ujutro autobusni terminal Svetice bit će bez prometa zbog uređenja kolnika i zatvaranja za promet dijela ulice Svetice.

Autobusne linije 203 Svetice  Vinec  Krematorij, 226 Kaptol  Remete  Svetice, 227 Svetice  Gornji Bukovac  Čret i 228 Svetice  Rebro  Svetice bit će preusmjerene do privremenog autobusnog terminala na zapadnom kolniku Ulice Bele Čikoša.

Autobusi linija 203, 226 i 227 prometovat će u smjeru privremenog terminala u Čikoševoj ulici redovnim trasama do kružnog toka Petrova/Bukovačka, nastaviti Petrovom do Čikoševe. Iz Čikoševe autobusi će prometovati Crnčićevom, Jordanovcem, Petrovom do kružnog toka Petrova/Bukovačka i dalje redovnim trasama.

Autobusi linije 228 prometovat će u smjeru privremenog terminala u Čikoševoj ulici redovnom trasom do raskrižja Petrova/Bele Čikoša i Čikoševom do privremenog terminala. Iz Čikoševe autobusi će prometovati Crnčićevom, Jordanovcem, Petrovom do kružnog toka Petrova/Bukovačka i dalje redovnom trasom.

Izlazno stajalište Bukovačka za vrijeme radova neće se koristiti.

Autobus Zelene turističke linije u polascima s Kaptola prometovat će redovnom trasom do raskrižja Zvonimirova/Heinzelova, Heinzelovom, Maksimirskom, Bukovačkom i dalje redovnom trasom do Kaptola. Privremeno stajalište Maksimir bit će na istočnom kolniku Bukovačke, kod benzinske postaje.

Noćna linija 32 Prečko – Borongaj od noći četvrtak na petak 1./2. 8. do noći ponedjeljak na utorak 5./6. 8. prometovat će djelomično izmijenjenom trasom. Iz Prečkog redovnom trasom do raskrižja Zvonimirova/Heinzelova, Heinzelovom do terminala Kvaternikov trg. U polascima s Kvaternikovog trga prometovat će Heinzelovom, Zvonimirovom i dalje redovnom trasom do Prečkog. Na terminalu Kvaternikov trg autobusi će polaziti s perona linije 217, s polaskom 5 minuta kasnije u odnosu na planirano vrijeme polaska iz Borongaja.

>>Od 1. 8. za sav promet zatvara se ulica Svetice. Vozit će se obilazno

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije