Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 24. 8. DO 3. 9.

Uspješnice s Brda filmova stižu u Laubu, na programu je i marokanski kandidat za Oscara

Foto: Motovun film festival
1/15
19.08.2023.
u 09:15

Osim dugometražnog repertoara u Laubi će se u sklopu Kratkih premijera gledati i četiri hrvatska filma – "Bruna, zimus" Marka Bičanića, "Mali val" Filipa Peruzovića, "Most" Jakova Nole te "Espi" Ivana Grgura

Češki znanstveno-fantastični film "Reset", brazilska queer priča "Paloma" te marokanski kandidat za Oscara "Plavi kaftan" samo su dio uspješnica iz programa Motovunskog filmskog festivala, koji će se od četvrtka gledati i u zagrebačkoj Kući za ljude i umjetnost Lauba.

U programu nazvanom "Cinehill", koji traje do 3. rujna, je i dobitnik glavne nagrade na prestižnom Sundance festivalu "Buntovnica" te talijanska apokaliptična ekodrama "Suša", u kojoj jednu od uloga ima i Monica Bellucci

VEZANI ČLANCI: 

A osim dugometražnog repertoara u Laubi će se u sklopu Kratkih premijera gledati i četiri hrvatska filma – "Bruna, zimus" Marka Bičanića, "Mali val" Filipa Peruzovića, "Most" Jakova Nole te "Espi" Ivana Grgura. 

U skladu sa svojom novom, planinskom orijentacijom, Cinehill će svake večeri predstavljati vina udruge Bregovita Hrvatska, koja dolaze iz kontinentalnih brdskih krajeva.  U pretprodaju kreću ulaznice, i to po cijeni od pet eura za one pojedinačne, dok će svi koji žele pogledati više filmova moći nabaviti komplet od četiri ulaznice za četiri različite projekcije po cijeni od 15 eura.

GALERIJA Poznati glumac u novom filmu ima sporednu ulogu, a u glavnoj je njegova kćer Sunny (14)

1/25

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije