Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kod gradonačelnika

Uspješne goričke plivačice s istim ciljem – Paraolimpijske igre

g
g
13.10.2010.
u 16:47

- Na natjecanjima upoznajem nove ljude, kroz plivanje se izgrađujem i kao osoba, a ne samo fizički, istakla je Marcela Mikulčić.

Tri uspješne goričke plivačice s invaliditetom – Petra Brletić (14), Marcela Mikulčić (16) i Marija Horvačić (15) – primio je gradonačelnik Dražen Barišić, a na dar su dobile sportsku opremu. Članice su zagrebačkog plivačkog kluba Natator.

– Iskazujemo vam zahvalnost na vašim uspjesima, drago nam je da ste dio našega grada – poručio je gradonačelnika Dražen Barišić djevojkama koji su jednoglasno izrazile želju da sudjeluju na Paraolimpijskim igrama u Londonu.

– Na natjecanjima upoznajem nove ljude, izgrađujem se kao osoba, a ne samo fizički kroz plivanje -  istakla je Marcela Mikulčić. Renata Brletić, Petrina mama, istaknula je zadovoljstvo što djevojke mogu koristiti gorički kombi za osobe s invaliditetom za putovanje na trening.

Komentara 2

MC
mojagorica.com
22:34 13.10.2010.

Tri gracije. Ponos našeg grada.

VI
Vito
08:17 30.10.2010.

Hdz-ovca skreće pozornost s činjenice da je 3.000 metara prometnice plaćeno nešto manje od 40.000.000 kuna. Je, fizioterapeut, ali zbog čega onda nije izgradio bazen za građane Velike Gorice? Negu utukao novce na asfalt, koji, istiu govoreći, trenutno nikud ne ne vodi, a ove djevojke moraju do Zagreba na trening. Sigurno im ne plaća prijevoz iz gradskog proračuna, a kamoli iz partijske blagajne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije