Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napunili kolica

Uskršnje prikupljanje namirnica FB humanitaraca

Foto: ''
18.04.2014.
u 17:18

voditeljica akcije Nana Schaps je kazala kako su voditelji i volonteri udruge uspjeli prikupiti na svakom od dva prodajna mjesta desetak punih kolica namirnica

U subotu 12.04. su FB humanitarci Zagreb u dogovoru sa tvrtkom Konzum organizirali Uskršnje prikupljanje namirnica za svoje potrebite obitelji, ispred Super Konzuma Čromerec i Dubrava. Nakon cijelodnevnog prikupljanja, voditeljica akcije Nana Schaps je kazala kako su voditelji i volonteri udruge uspjeli prikupiti na svakom od dva prodajna mjesta desetak punih kolica namirnica.

 - To je i više nego dovoljno za Uskršnje stolove naših potrebitih obitelji. Izuzetno smo sretni što se pokazao takav interes naših građana za doniranje i ovim putem se želimo zahvaliti svim građanima i kupcima na svakoj donaciji. Jedva čekamo da paketi ovaj tjedan dođu na stolove naših obitelji, a darivanja ćemo i obilježiti fotkama i kao i sve do sada, podijeliti sa vama", rekla je Nana Schaps.
Nakon što su namirnice sortirane, zaključilo se da će se njima opskrbiti 25 obitelji, te je složeno 25 Uskršnjih paketa hrane i higijene koji se sastoje od mlijeka, brašna, šećera, šunke, jaja, pašteta, trajnih konzervi, slatkiša, higijenskih potrepština poput sapuna, šampona, deterđenta za rublje, omekšivača, jedne darovne kartice trgovačkog centra, te novčani iznos od 100kn kako bi obitelji mogli kupiti svježi kruh, rotkvice i mladi luk. Također, sve ovo ne bi bilo izvedivo bez volontera udruge, koji su genijalno odradili svoj posao i ovim putem se i njima od srca zahvaljujemo - nadodala je.

>> Nedostaje vam ideja? Evo kako možete ukrasiti pisanice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije