Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Film

Uskoro počinje Festival novog izričaja

plakat
17.11.2009.
u 13:49

Od 23. do 29. studenoga Velika Gorica bit će „okupirana“ mladim i talentiranim likovnim i glazbenim umjetnicima koji će kroz sedam dana festivala djelovati na različitim lokacijama u Velikoj Gorici.

Velika Gorica će od 23. do 29. studenog biti „okupirana“ mladim i talentiranim likovnim i glazbenim umjetnicima koji će kroz sedam dana festivala na različitim lokacijama u Velikoj Gorici posjetiteljima pružati pregršt dobre zabave. Program ovogodišnjeg festivala počinje u ponedjeljak 23. studenoga u 20 sati izložbom fotografija mladih velikogoričkih umjetnika Izzidoriusa Wheelmana, Filipa Bundala i Matije Ljubeka u prostoru Gimnazije Velika Gorica gdje će posjetitelji festivala uz mali prigodan domjenak moći uživati u fotografijama navedenih mladih umjetnika.

Drugi dan festivala namijenjen je projekcijama animiranih filmova koje će se održati u Klubu 100 u Velikoj Gorici, gdje će posjetitelji moći pogledati Pale Coocon, Cat soup, Voices of a distant star, Demon city Shinjuku, i druge. U srijedu 25. studenoga u muzeju Turopolje održat će se jazz koncert na kojem će gostovati Franciska Fis uz pratnju te večer slam poezije. Franciska će prisutnima pjevati o svojem iskustvu klupskih svirki, životu na rubu, slušanju jazza, i da u pjesmama koje su pola stoljeća starije od nas možemo i danas naći značenje i poruku - te da ako hoćemo nekoga zavesti, one najbolje funkcioniraju, nakon čega će Ivan Laić,Tremens, Dijana Ćurković, Zlatko Majsec, Dejan Indžić i Vuk Z. Oreb nastaviti večer čitanjem slam poezije.

Četvrti dan festivala počinje koncertni dio festivala posvećen nastupima velikogoričkih bendova, stoga 24. studenoga u Klubu 100 svirat će Vedran Ivorek-Tafra, Predgrupa i El Camino. U petak 26. studenoga u klubu 100 gostovat će jedan od najpoznatijih zagrebačkih up beat dub bendova Radikal dub kolektiv i Trip To Ziondj.s ; Jan Becele i Maya.

Komentara 1

Avatar Hemp
Hemp
14:23 17.11.2009.

\"novog izričaja\"... ===================== ajd\' sad vi meni objasnite sto je to izricaj.... ja sam hrvat koji je rodjen i zivio u hrvatskoj 45 od svojih 55 godina, i nikad cuo rijec \"izricaj..... yebo vas frano tudjman i gojko susak....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije