Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gastro

Uskoro ekočokolade s bučom i sezamom

zotter
Zotter
24.10.2012.
u 08:52

Za 27 do 30 kuna nudit će se neobični okusi koje isključivo kreira vlasnik tvornice Josef Zotter

Na hrvatsko tržište stiže oko 30 čokolada ekološke proizvodnje Zotter, a cijena će im biti od 27 do 30 kuna i prilično su neobičnih okusa. Konkretno, bit će tu čokolada s bučom, sezamom, ananasom, ovčjim mlijekom...

Poznate austrijske ekočokolade prodavat će se u trgovinama Bio& Bio, a širenje na hrvatsko tržište najavio je vlasnik tvornice Josef Zotter.

– Ljudi traže istinske vrijednosti u hrani.

Kupcima smo ponudili mogućnost izbora, svatko kod nas pronalazi svoju vrstu čokolade – rekao je Zotter koji jedini priprema nove okuse te zna originalne recepte.

Riječ je o štajerskoj tvornici koja plasira 340 različitih vrsta čokolada, zapošljava 130 radnika te ima svoje vlastite plantaže kakaovca. Godišnje proizvedu 900 tona čokolade.

Komentara 1

DA
Daruvarčanin
14:38 24.10.2012.

Istinska vrijednost za 30 kn!? Bosanski lonac bez okusa i mirisa. Za te novce imam kilogram prvorazrednoga prosa koji je 5 puta kvalitetniji od te slatkaste pločice. Najjednostavnije su stvari najbolje, a ne ove preskupe šarene laže.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije