Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez ozlijeđenih

Urušila se fasada u Ulici grada Mainza, oštećen automobil

rusevina (1)
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
31.10.2012.
u 10:32

Policija još obavlja očevid ove nesreće u kojoj nitko nije ozlijeđen, no odlomljene grede i fasada dobro su zasule u neposrednoj blizini zgrade parkirani automobil

Šok i nevjerica dočekali su vlasnika automobila VW Polo koji je zasula gomila cigli i građevinskog materijala kada se jutros s pročelja stare kuće odlomio dio fasade i betonskih greda u Ulici grada Mainza 10.

Policija još obavlja očevid ove nesreće u kojoj nitko nije ozlijeđen, no odlomljene grede i fasada dobro su zasule u neposrednoj blizini kuće parkirani automobil.

Komentara 20

MI
mightymraz
11:25 31.10.2012.

Živim jako blizu ove ulice. Moja zgrada je također stara i bila je ofucana do prije 2 godine. Ali mi kao stanari zgrade redovito uplačujemo odrzavanje i pricuvu. Obnovili smo fasadu zgrade, stubiste i krov. Sve to u zadnjih 10 godina. Smatram da odgovorni za ovu nesrecu stanari koji ne placaju odrzavanje i predstavnih stanara koji je duzan regulirati ovakve stvari. Po zimi ako je ispred zgrada neociscen snijeg i ako netko padne i polomi nogu/ruku ima pravo tuziti tu zgradu. Ovaj slucaj nije mnogo razliciti od toga. Da sam ja vlasnik tog automobila tuzio bih zgradu!

DI
duncan_idaho
11:31 31.10.2012.

u civiliziranim zemljama, ako vlasnici sami ne obnavljaju fasadu, grad im obnovi fasadu i pošalje račun. pa ako ne žele platit slijedi ovrha.

OG
Oger
11:13 31.10.2012.

Malo, malo pa u Zagrebu nekom padne komad kuce na glavu. Ne znam tko je zaduzen za kontrolu starih zgrada i opasnost koja od njih dolazi, ali cinjenica jest da svoj posao ne rade. Takve zgrade se moraju osigurati ili srusiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije