Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Urušila se fasada u Ulici grada Mainza, oštećen automobil

Policija još obavlja očevid ove nesreće u kojoj nitko nije ozlijeđen, no odlomljene grede i fasada dobro su zasule u neposrednoj blizini zgrade parkirani automobil
31. listopada 2012. u 10:32 20 komentara 11 prikaza
rusevina (1)
Foto: Robert Anic/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Šok i nevjerica dočekali su vlasnika automobila VW Polo koji je zasula gomila cigli i građevinskog materijala kada se jutros s pročelja stare kuće odlomio dio fasade i betonskih greda u Ulici grada Mainza 10.

Policija još obavlja očevid ove nesreće u kojoj nitko nije ozlijeđen, no odlomljene grede i fasada dobro su zasule u neposrednoj blizini kuće parkirani automobil.

Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
komentirala je
Nakon što je sve rasplakao s pjesmom njezina oca, javila se i Ella Dvornik
  • mightymraz:

    Živim jako blizu ove ulice. Moja zgrada je također stara i bila je ofucana do prije 2 godine. Ali mi kao stanari zgrade redovito uplačujemo odrzavanje i pricuvu. Obnovili smo fasadu zgrade, stubiste i krov. Sve to u zadnjih 10 ... prikaži još! godina. Smatram da odgovorni za ovu nesrecu stanari koji ne placaju odrzavanje i predstavnih stanara koji je duzan regulirati ovakve stvari. Po zimi ako je ispred zgrada neociscen snijeg i ako netko padne i polomi nogu/ruku ima pravo tuziti tu zgradu. Ovaj slucaj nije mnogo razliciti od toga. Da sam ja vlasnik tog automobila tuzio bih zgradu!

  • duncan_idaho:

    u civiliziranim zemljama, ako vlasnici sami ne obnavljaju fasadu, grad im obnovi fasadu i pošalje račun. pa ako ne žele platit slijedi ovrha.

  • Oger:

    Malo, malo pa u Zagrebu nekom padne komad kuce na glavu. Ne znam tko je zaduzen za kontrolu starih zgrada i opasnost koja od njih dolazi, ali cinjenica jest da svoj posao ne rade. Takve zgrade se moraju osigurati ili srusiti.