Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija

URIHO tvrdi da im se afere namještaju radi zemljišta

uriho
arhiva VL
01.06.2012.
u 14:55

Krajnji cilj iznesenih optužbi je uništiti ustanovu da bi se netko dokopao otprilike ukupno 15.000 četvornih metara URIHO-ova zemljišta, poručio je ravnatelj te ustanove

Optužbe koje su potresle URIHO (Ustanova za rehabilitaciju hendikepiranih osoba) da su poslove u vrijednosti 120 milijuna kuna namijenjene rehabilitaciji osoba s invaliditetom proslijedili privatnim tvrtkama umjesto da sami proizvode, ta ustanova oštro je opovrgnula i odgovorila da ih se time ucjenjuje.

Na današnjoj konferenciji za novinare ravnatelj Josip Držaić kazao je da je krajnji cilj optužbi uništavanje ustanove kako bi se netko dokopao otprilike ukupno 15.000 četvornih metara URIHO-ova zemljišta na različitim dijelovima grada te pokrenuo tužbe za klevetu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije