Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

'Upozoravamo na svoje probleme godinama i napokon se krenulo'

Klupe dom zdravlja Bukovac
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
28.03.2014.
u 15:00

Dom zdravlja na Bukovcu bogatiji je za četiri klupe ispred ulaza, radnici Zrinjevca potrudili su se postaviti ih što prije, iako je prvi rok bio 45 dana od kvartovske tribine održane 20.3.

Tjedan dana od Večernjakove kvartovske tribine “Želite li bolji kvart” održane u gradskoj četvrti Maksimir ispunjeno je i drugo obećanje dano stanovnicima toga dijela grada. Jučer su radnici Zrinjevca na traženje Večernjakova čitatelja Stanka Škegre postavili četiri klupe ispred Doma zdravlja na Bukovcu.

Prije roka

Postavljanje klupa na toj lokaciji čeka se već dulje, kaže, a njegovi sugrađani za odlaska liječniku nemaju se gdje odmoriti, no dosad na njegova upozorenja i molbe baš nitko nije reagirao.
Nakon što je na tribini zatražio postavljanje klupa pred pročelnicima, njihovim pomoćnicima i predstavnicima Zagrebačkog holdinga, predsjednik Vijeća gradske četvrti Stanko Gačić našem je čitatelju klupe obećao u roku od 45 dana, no potrudio se da rok bude što kraći i tako olakša svakodnevni život stanovnika Maksimira.

Foto: Anto Magzan/Pixsell

– Rekao sam 45 dana jer nisam nikome na Večernjakovoj tribini želio dati lažna obećanja. Nisam bio siguran hoće li radnici Zrinjevca moći odmah reagirati ili ćemo mi morati čekati sljedeću sjednicu jer bi to tada sigurno premašilo mjesec dana, a ovako smo ipak sve znatno ranije uspjeli riješiti – rekao je jučer Gačić.

Želja jučer nije ispunjena samo čitatelju Škegri nego i čitateljima koji su zatražili postavljanje dviju klupa na Bijeničkoj, točno između Lašćinske i Srebrnjaka.

Pomoć Večernjaka

– Kako sam zatražio, tako je i napravljeno, naravno da sam zadovoljan. Hvala Bogu da se sada stvari ipak pomiču s mjesta jer već desetak godina tražimo i upozoravamo na naše probleme, no tek sada ima pomaka – rekao je naš čitatelj Škegro.

Predsjednik Vijeća gradske četvrti Stanko Gačić izrazio je zadovoljstvo jer su mu upravo Večernjakove kvartovske tribine pomogle da još bolje čuje probleme svojih sugrađana i krene u njihovo rješavanje.
Rado bih ponovio tribinu jer bilo je jako važno čuti informacije od samih građana i dobiti uvid u pitanja i probleme s kojima se svakodnevno susreću – zaključio je Stanko Gačić.

Komentara 1

Avatar Nikad robom
Nikad robom
21:46 28.03.2014.

zaista fascinantno - postavljene su četiri klupe... to je stvarno ogroman uspjeh za jedan milijunski grad...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije