Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
visoke temperature

Umirovljenici u Maksimiru ne izlaze ako ne moraju

umirovljenici (1)
Žarko Bašić/PIXSELL
07.08.2013.
u 17:00

Korisnici Doma za starije i nemoćne Maksimir prije nego što su vrućine počele imali su sastanak kako bi im osoblje prenijelo detaljne upute koje su dobili od Zavoda za javno zdravstvo

Visoke temperature najviše utječu na starije osobe pa su tako korisnici Doma za starije i nemoćne Maksimir prije nego što su vrućine počele imali i sastanak kako bi im osoblje prenijelo detaljne upute koje su dobili od Zavoda za javno zdravstvo.

– Gotovo su svi kronični srčani bolesnici, vrućinu ne osjećaju zbog loše cirkulacije pa ih upozoravamo da piju vodu, ne izlaze ako nije potrebno, a ako već moraju na pregled, trebaju staviti šešir i voziti se taksijem – kaže ravnateljica Jasminka Dlesk-Božić te dodaje da nepokretne dodatno hidratiziraju.

Na nepovoljnu biometeorološku prognozu sve do subote upozorava i Državni hidrometeorološki zavod.

>>Zagrepčani, izdržite još malo. Vrućine do vikenda, pa osvježenje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije