Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
privremene regulacije

Ulica M. Čavića zatvorena punih mjesec dana, gradi se vrelovod

Vrelovod radovi
Foto: ilustracija
Autor
Sandra Golemac
22.04.2014.
u 08:55

Ulica M. Čavića na dijelu od Slavonske do Ulice Fraterščica VII. zatvorena za sav promet, a od danas do 26.4. promet neće biti moguć Miševačkom, zbog asfaltiranja

Zbog gradnje magistralnog vrelovoda, Ulica M. Čavića, na dijelu od Slavonske avenije do Ulice Fraterščica VII., danas od 8 sati do 23. svibnja bit će zatvorena za sav promet.

Osim toga, danas od 8 sati do 26. travnja zbog asfaltiranja bit će zatvorena i Miševečka ulica na dijelu od Ulice grada Chicaga do Velikogoričke.

Komentara 2

CR
crnaguja1950
10:49 22.04.2014.

zbilja nevjerojatno da ste u ovo malo teksta uspjeli potrpati toliko puno grešaka. dakle,gdje se to ulica M.Čavića križa sa ulicom Fraterščica? gdje je Miševačka ulica u podnaslovu?valjda Miševečka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije