Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Uhićeni mladići koji su zapalili automobile u Zagrebu, otkriven je i razlog

Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelom je zasad neutvrđena, cijeni se većom od 200.000 kuna - objavila je policija
09. studenoga 2019. u 14:40 3 komentara 7723 prikaza
Dva vozila potpuno izgorjela ispred obiteljske kuće
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Pogledajte galeriju 1/8

Zagrebačka policija uhitila je dvojicu mladića koji krajem rujna u Zagrebu zapalili dva automobila ispred obiteljske kuće.

Maksimir - Dva vozila potpuno izgorjela ispred obiteljske kuće OŠTEĆENA I GARAŽA Ništa nije ostalo: Izgorila dva automobila poduzetnika na Maksimiru

- Sumnja se da su 26-godišnjak i 23-godišnjak, motivirani nastalim nezadovoljstvom u poslovanju između dva trgovačka društva iz Zagreba od kojih je u jednom od njih zaposlen 26-godišnjak dok je drugo poduzeće u vlasništvo obitelji oštećenih osoba, 30. rujna oko 2.30 sati na području Maksimira došli do kuće 60-godišnjaka gdje su motornim benzinom polili i otvorenim plamenom zapalili dva osobna automobila marke Smart For Four i Mazda CX-3 u vlasništvu 60-godišnjaka i 62-godišnjakinje, koja su u potpunosti izgorjela, dok se požar proširio i na osobni automobil  Citroen C4 31-godišnjaka koji se nalazio ispred kuće.

Materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelom je zasad neutvrđena, cijeni se većom od 200.000 kuna - objavila je policija.

Gorenje gastro radionica
Gorenje gastro radionica
U suradnji s Večernjim listom i Gorenjem još je jednom otvorena Kuhaona
 • dvorskaluda:

  Pravosuđe a pogotovo pravda, nedostižni su ciljevi običnom, malom čovjeku. Tada neki puknu.

 • Avatar magarac.jozo
  magarac.jozo:

  budi pošten i neće ti paliti aute... inače nećeš mirno spavati...

 • vorda400:

  A pa normalno netko nekome ostao dužan i naplata stigla u drugačijem obliku